.

Смяна на аналогов джойстик 3D джойстик от 2 теми за контролер PS4, дубликат част контролера на PS4, за ремонт на износени аналогови ключа.

Смяна на аналогов джойстик 3D джойстик от 2 теми за контролер PS4, дубликат част контролера на PS4, за ремонт на износени

BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

Специално разработен и е подходящ за контролер PS4 замяна на повредени или неработен джойстик контролер.Добра дубликат част контролер за PS4.Изработен е от висококачествен материал, е трайна употреба.Компактен и прецизен дизайн, лесна за инсталиране и използване. Специално разработен и е подходящ за контролер PS4. Замяна на повредени или неработен джойстик контролер.Добра дубликат част контролер за PS4.Изработен е от висококачествен материал, е трайна употреба.Компактна и прецизна конструкция, лесна за инсталиране и използване.Описание : Подмяна на 3 D джойстик се използва за ремонт на износени аналогови ключа.Това ще накара вашият счупени контролер отново да работи нормално.Това е благородна дубликат част контролер за PS4.Технически характеристики : Съвместим с : контролера на PS4 Материал : ABS Размер : прибл.7 в количество : 2 бр. Тегло : 8 грама Осъществяване Списък : 2 x джойстик за замяна само за контролер PS4.

Декларирани характеристики