.

Зарядно устройство за контролер PS5 С Двойно Зарядно устройство Зарядно Устройство за контролер PS5 USB-C Бързо Зареждане с Led Индикатор зарядно устройство за контроле?

Зарядно устройство за контролер PS5 С Двойно Зарядно устройство Зарядно Устройство за контролер PS5 USB-C Бързо Зареждане

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Бързо зареждане с двама ръководители】 Двойна докинг станция с контролер за PS5, ток всеки регулатор може да достигне 750 мА, в продължение на 2-3 часа може да бъде напълно зареденаСпестете време и получавате повече удоволствие. 【Интелигентна защита на】 зарядно устройство контролер за PS5 Вграден защитен чип, може никога да не се тревожите за прекомерно зареждане/ нагрее прекомерно/ претоварване работен ток/ перенапряжению / късо съединение / прекомерно категорията.Когато той напълно ще отговаря, той автоматично ще се изключи автоматично захранване, за да защитят вашето оборудване от нараняване, което ще доведе до намаляване на живота на батерията. 【Led индикатор за ЗАРЕЖДАНЕ】 Док-станция за зареждане на контролера PS5 с двойна led индикатори.Led индикатори пред екрана ясно показват, когато зареждането приключи; Червен индикатор показва, че администраторът PS5 се зарежда, синият индикатор показва, че зареждането на контролера PS5 завършена.Докато вие гледате цвета на индикатора, можете да ясно да разбере състоянието на контролера. 【Преносима и лесна】 зарядно устройство Dualsense за контролер PS5, 16 см х 6 см х 5,1 см, тегло 166 г. е Много стабилен и добре поддържа връзка, много малък и не заема много място.Този функционален контролер PS5 подходящ за зареждане на контролера PS5 навсякъде. 【Съвместимост и конструкцията на скобата】 Тази док-станция за зарядното устройство е съвместимо с wi-fi към администратора PS5.С помощта на кабел Type-C, можете лесно да включите контролер.Двойна докинг станция Controller за PS5 предоставя лесен и бърз начин за зареждане и съхранение на вашия контролер PS5.Идеални за пестене на място за съхранение на безжични контролери PS5 в зарядното устройство, когато не играе.

Декларирани характеристики