.

Tynulox Изплетен кош за съхранение, комплект от 2 кошници за боклук с шарени прасета, декоративни мини кутия за съхранение, кръгла малка за семейството Настолна играчк?

Tynulox Изплетен кош за съхранение, комплект от 2 кошници за боклук с шарени прасета, декоративни мини кутия за съхранение,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

★ Една синя и една бяла дребничка плетени кошница с шарени прасета Малък размер : 6,3 "D × 3,6" H. ★ Материал : памучен въже, мека на допир.Нашите плетени кошници са ръчно изработени от 100% естествен памук, така че те са напълно безопасни за малките детски ротиков и дръжки. ★ Решите проблема съхранение : в тази декоративна корзинке е много удобно да се всякаква всячину.Кошница за съхранение осигуряват достатъчно място за дребните боклуци.Например, за книги, списания и играчки, за да поддържа реда в дома жилищен пространство. ★ За подаръци : Декоративни кошници може да се превърне в идеален подарък за бебета, деца, приятели, членове на семейството, на рождени дни, сватби, Коледа, деня на благодарността, Ден на Свети Валентин или друг празник. ★ Лесно почистване : количката са лесни за почистване и обслужване, я не лесно да се разстрои.

Декларирани характеристики