.

yueton 2 бр 10 Отделения Слот Регулируема Органайзер За Бижута От Мъниста Кутия Контейнер За Съхранение Калъф (Прозрачен + синьо)

yueton 2 бр 10 Отделения Слот Регулируема Органайзер За Бижута От Мъниста Кутия Контейнер За Съхранение Калъф (Прозрачен

BGN 4.73

Сума
Налично за поръчка

Може да се използва за съхранение на обици, колиета, перли, халки на пръста си или други дребни бижута, също се използва за съхранение на рибарска кука, стръв за риба или друг малък набор от инструментиСъщо така се използва за съхраняване на различни хапчета.Подвижни прегради : на Окото, вътре в кутията може да се движи, така че можете да персонализирате прегради за създаване на офиси собствения си размер. организатор от твърда пластмасова кутия за съхранение на 10 мрежи, лесен и практичен.Цвят : прозрачен, синьо, 1 бр за всеки цвят; Материал : Пластмаса; Размер : прибл.Пратката включва 2 бр. * Кутия за съхранение на Топло съвет : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока. благодарим ви за разбирането!.

Декларирани характеристики