.

SEWACC тиксо, тиксо, тиксо, 2 бр., Нож за тиксо, Фрези за офис лента, Нож за тиксо, Скоба за тиксо, Преносими Ръчни Инструменти За Прикриване, Патешки Лента, Патешки Лента, ?

SEWACC тиксо, тиксо, тиксо, 2 бр., Нож за тиксо, Фрези за офис лента, Нож за тиксо, Скоба за тиксо, Преносими Ръчни Инструменти

BGN 28.21

Сума
Налично за поръчка

Приспособления за рязане на ленти са Изработени от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго времеФрези за тиксо - Въпреки, че конструкцията им е проста, те са много практични, когато се използва.Нож за лента за чело - ще ви помогне лесно и бързо се режат лента, вие го заслужавате.Машина за ролки лента - лесно да се запази, лесно се режат, много удобно и практично.Маслени бои лентови ножове - изработени Са от пластмаса с високо качество, безопасни, трайни и безвреден за околната среда.Приспособления за рязане на ленти са Изработени от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време.Фрези за тиксо - Въпреки, че конструкцията им е проста, те са много практични, когато се използва.Нож за лента за чело - ще ви помогне лесно и бързо се режат лента, вие го заслужавате.Машина за ролки лента - лесно да се запази, лесно се режат, много удобно и практично.Маслени бои лентови ножове - изработени Са от пластмаса с високо качество, безопасни, трайни и безвреден за околната среда.Пратката включва 2 х резаков за лента, Особености -на Ръба на гладки и кръгли, без чеп, и няма да навредят на кожата. - Изработен от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. - Цвят : както е показано на фигура - изящна изработка, едновременно красиво и практично. - Материал : пластмаса Размер : около 4,80 X2,00 X1,50 см /1,89 X0,79 X0,59 инча - Пластмасов материал, здрав и издръжлив, красив и щедър. - Те са идеални за офис, училище и семейни дейности, албуми, албуми артистични проекти и т. Описание на стоките Те са изработени от висококачествена пластмаса, практични, преносими и трайни.Специално проектирана за използване на тиксо.Те могат бързо и лесно да режат лента, премахване на проблеми с помощта на ножица.Подходящ за професионалисти или частни лица.

Декларирани характеристики