.

Форма за оризови топки с облика Котка, 6 групи, Форми за суши, Аксесоари за Бэнто, комплект с 3 бр. Форми за рязане на зеленчуци и Плодове и 1 бр. Триъгълна форма за окач?

Форма за оризови топки с облика Котка, 6 групи, Форми за суши, Аксесоари за Бэнто, комплект с 3 бр. Форми за рязане на зеленчуци

BGN 6.59

Сума
Налично за поръчка

МАТЕРИАЛ : PP, ABS-смола, силикон, неръждаема стоманаОпаковка : 10 бр. форми за ориз, за котки, 1 бр. форми за рязане на зеленчуци и плодове и 1 бр. триъгълни форми за онигири.РАЗМЕР : Конкретен размер е показан на фигура.ПРЕДИМСТВО : Този продукт е идеален и пълен набор от форми за приготвяне на оризови топки.Можете да го използвате, за да приготвите вкусна и красива обяд за децата си и да зарадва семейството си.Калъпи за нарязване на зеленчуци и плодове, също така може да им даде красива форма като гарнитура към вечерята.ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : Полезен набор от форми за онигири за приготвяне на вкусни домашни ястия за семейството и приятелите.С помощта на сладки калъпи за котки, при вашите деца разыграется чудесен апетит.Той също така е идеален за ресторанти суши, японска кухня, домашно приготвени ястия, пикници, вечери, партита и т.

Декларирани характеристики