.

Zento предлага 2 опаковки Светлоотразителни Магнитни знаци Baby on Board

Zento предлага 2 опаковки Светлоотразителни Магнитни знаци Baby on Board

BGN 8.92

Сума
Налично за поръчка

✺ СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНИ – Комплект светлоотразителни магнитни знаци Baby on Board от Zento-добрите Сделки 2 е проектирана и отразяваща цвят, за да не позволите на други превозни средства, за това, че в колата има детеТе светят през нощта, особено когато светлините са на стикер, те са ярко отразени.Те привличат вниманието и са идеални за допълнителна сигурност.
✺ ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО - 2 светлоотразителни магнитни таблетки "Baby on Board" от Zento-добрите Сделки са имали мига цвят знаци, които лесно се привлича вниманието на хората.Спирането на най-близкия автомобил, бъдете внимателни и карам колата бавно, тъй като в колата има дете.
✺ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ – Комплект светлоотразителни магнитни знаци Baby on Board от Zento Deals2 многофункциональен, можете да ги поставите на удобно място, за да зрители или водачът може лесно да се забележи и да прочетете за подобряване на безопасността на движението по пътищата.
✺ БЕЗ ОСТАТЪК - 2 светлоотразителни магнитни знаци Baby on Board от Zento-добрите Сделки не оставят следи при всяко теглене и влачене на други превозни средства.Това няма да навреди на довършителните работи на вашия автомобил, особено ново.
✺ ГЛАНЦ – 2 светлоотразителни магнитни таблетки Baby on Board от Zento-добрите Сделки имат гланц винилови настилки, което стикер предпазва от замърсяване и улеснява почистването.

Декларирани характеристики