.

Поставка за прибори haomingy Лъжица, Поставка за Гигантски лъжици, Комплект от 4 Силиконови Каботажните за готвене, Поставка за чинии с Поставка за различни предмети, б?

Поставка за прибори haomingy Лъжица, Поставка за Гигантски лъжици, Комплект от 4 Силиконови Каботажните за готвене, Поставка

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Използвайте в кухнята и на масата, за да съдържа лъжица, половник, четка, купа и така нататък, да се поддържа маса и дъска за чистотаИзработен от 100% хранително силикон, безопасен за здравето.Огнеупорни, не са токсични. без добавки, устойчив към навиване и корозия.Предотвратява размножаването на бактерии, лесно за почистване. конструкция с 4 прорези.Постоянно дръжте в 4 чинии на прорезях; към тях може да сложите лъжица, вилица, нож и други кухненски аксесоари.Издигнати ръбове задържат петна на останалите, а не на вашите повърхности, поддържане на плота и парцели в чистота.Голям държач за чинии с размер 14 х 14 см за кухненски аксесоари може да съдържат течности и твърди вещества, да се поддържа чистота на плота.Вие ще получите комплект с четири притежателите на лъжици, два от които са в сиво-зелен цвят, а другите две - сиво-сиво.По този начин, винаги можете да готвят различни ястия една или две ръце.Описание търсите креативен и огнеупорни титуляр за лъжица или шпатула?Този продукт е най-добрият избор за вас.Изработен е от висококачествен материал, е трайна и практичен за по-дълга употреба.Те са лесни за използване и може да се монтира на съд, столешницам и стъклен плитам.Характеристики - Цвят зелен.- Материал : пластмаса.- Размер на около. 14 x 14 x 4 виж - Произведен от хранително-силиконов материал, здрав за по-дълга употреба.- Креативен дизайн. удобен за хващане лъжица, шпатула и т. - Лесна за използване, можете да записвам го на съд, столешницам и стъклен плитам.- Повече не трябва да балансират прибори на ръбовете на тенджери и тигани.- Лесен начин да направите живота си по-комфортен.

Декларирани характеристики