.

ULTECHNOVO 20 бр. ръкав за букета цветя от крафт-хартия, ръкав с цветен модел, подаръчни пакети за букет от рози, опаковки, опаковки за цветар за сватба, рожден ден, юбилей, ?

ULTECHNOVO 20 бр. ръкав за букета цветя от крафт-хартия, ръкав с цветен модел, подаръчни пакети за букет от рози, опаковки,

BGN 31.90

Сума
Налично за поръчка

1 Ръкав за букета цветя от крафт-хартия с цветен ръкав, подаръчни пакети за букет от рози, опаковки, опаковки за флористических на букети за сватба, рожден ден, възпоменателни принадлежности.Използва се за опаковане на различни видове цветя като рози, лалета, лилии, водни лилии, карамфили, лавандула, хризантема, маргаритка и т. Може да се използва широко за различни фестивали и партита, като деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Коледа и т., отварящи Се на върха и дъното помагат на цветята влизат и излизат, позволяват на стеблата получат вода при настаняване в кофи.Тези ръкави с цветен модел, идеални за демонстрация на елегантност и чар цветове, те са много нежни и красиви.Прозрачно стъкло и матирана основа разкриват красива гледка на цветя, освежаващ вашият подарък цвете.Описание на Тези анатомично оформени ръкави-опаковки за цветя, изработени от безопасен и лек материал, който може да се използва за увиване на различни цветове като роза, на карамфил, лавандула, слънчоглед и така нататък.Можете да украсите с тях своите прекрасни цветя и се изпраща на членовете на семейството си или приятели в специални дни, за да покаже своята любов и грижа.Характеристики - Цвят : каки,-Материал : крафт-хартия, полиетилен,- Размер : 44,00 X28,00 X0,01 см /17,29 X11,00 X0,004 инча, - Тези ръкави с цветя са идеални за демонстрация на елегантност и чар цветове, те са много нежни и красиви.- Използва се за опаковане на различни видове цветя като рози, лалета, лилии, водни лилии, карамфили, лавандула, хризантема, маргаритка и т. - Отваряне на върховете и дъното помагат на цветовете се влиза и излиза навън, като позволява на стъблата получат вода при настаняване в кофи.- Може да се използва широко за различни фестивали и партита, като деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Коледа и т.-Прозрачни прозорци и матова повърхност, в основата ни дават ясна представа за цветовете, освежаващ вашият подарък цвете.Опаковката включва 20 опаковки, опаковки за цветя.

Декларирани характеристики