.

Навързани Тюрбан, Главоболие Тайна за Жени, Голяма Еластична Однотонная Удобна Плоска Шапка, Перлена Шапчица, Купчина от Мъниста за нокти (Злато, Един размер)

Навързани Тюрбан, Главоболие Тайна за Жени, Голяма Еластична Однотонная Удобна Плоска Шапка, Перлена Шапчица, Купчина от Мъниста

BGN 5.46

Сума
Налично за поръчка

? Чудесно за всякакви прически - Еластична дъвка и провиснал материал осигуряват стегнато шапкиИдеален подарък за мъже и жени с къдрава коса, естествена коса, дълга и къдрава коса или къса стрижками.Подходящ също така и за пациенти, подложени на химиотерапия, страдащи от косопад. ?Плюшена шапчица-тюрбан шикарна по стил и практична в чорап, можете да го носите като шарена кърпа, нощна шапка и др, просто използвайте я по различен начин и създаване на различен стил, благодарение на което ще изглежда добре в различни тоалети. ? Отлично качество - Ни кърпи са изработени от мека, еластична полиестерна тъкан и изкуствени страз, фина работа, изтънчен външен вид, с ярки цветове, леки и удобни, лесно се поставят и свалят, може да се пере на ръка или в машина, надежден материал ще ви осигури по-дълга служба. ?Удобен - Удобна засаждане : тези предварително обвързани тюрбани за жени са един размер, който отговаря на повечето хора, с добре напрежение, позволяващ им плътно облегать главата, не е толкова лесно ослабляться или отшумяват и могат лесно облегать главата, като осигурява топлина на главата и косата през зимата. ?Гъвкавост - Превръзка на главата, е универсална и може да се прилага като спалня шапчица, може да се прилагат и при пране, къпане, нанасяне на грим или извършване на домашна работа, дори и у дома тя може да освободи косата си от смущения, демонстрира очарователен стил. ? Чудесно за всякакви прически - Еластична дъвка и провиснал материал осигуряват стегнато шапки.Идеален подарък за мъже и жени с къдрава коса, естествена коса, дълга и къдрава коса или къса стрижками.Подходящ също така и за пациенти, подложени на химиотерапия, страдащи от косопад. ?Плюшена шапчица-тюрбан шикарна по стил и практична в чорап, можете да го носите като шарена кърпа, нощна шапка и др, просто използвайте я по различен начин и създаване на различен стил, благодарение на което ще изглежда добре в различни тоалети. ? Отлично качество - Ни кърпи са изработени от мека, еластична полиестерна тъкан и изкуствени страз, фина работа, изтънчен външен вид, с ярки цветове, леки и удобни, лесно се поставят и свалят, може да се пере на ръка или в машина, надежден материал ще ви осигури по-дълга служба. ?Удобен - Удобна засаждане : тези предварително обвързани тюрбани за жени са един размер, който отговаря на повечето хора, с добре напрежение, позволяващ им плътно облегать главата, не е толкова лесно ослабляться или отшумяват и могат лесно облегать главата, като осигурява топлина на главата и косата през зимата.

Декларирани характеристики