.

Ipetboom Птичето Огледало с Жердочкой Папагал Подвесная Интерактивна Играчка Папагал, Стоящ Жердочка за Попугайчиков-Попугайчиков което се канарче Вълнисто Папагал ?

Ipetboom Птичето Огледало с Жердочкой Папагал Подвесная Интерактивна Играчка Папагал, Стоящ Жердочка за Попугайчиков-Попугайчиков

BGN 6.33

Сума
Налично за поръчка

? ? ? Огледало за птици с Камбана, подвесная интерактивни играчки за игра, огледална Окачване за Папагали-Попугайчиков, Канарчета, Вълнообразни Попугайчиков, Аксесоари За клетки ? ? ? Многофункционален, нека вашата домашна птичка да отпочинете за вашия домашен любимец по време на игра, полезна е детска играчка.Вградена кука, лесно се прикрепя към клетка за птици, като по този начин лесно можете да висят тази играчка. ? ? ? Забавно подвесное птичето огледало за домашни птици и папагали, предотвращающее техните ухапвания в клетките.Папагал-Рефлексен Играчка Птица Постоянна Образователна Играчка Интерактивно Огледало в клетка за папагал. ? ? ? Материал е безопасна и здрава, притежава устойчивост на износване и практичен за по-дълга употреба.Това огледало, може лесно да се привлече вниманието на птици, птичи огледало позволява те да бъдат заети и развълнуван, вече не се чувствам самотен и скучен. ? ? ? Това може да помогне за създаване на топла и щастлива домашна атмосфера, се оставя да имате късмет и незабравими спомени.A за любимата си птица създава по-приятелска и здравословна околна среда за израстването на домашни любимци.Характеристики - Цвят : както е показано на фигура,- Материал : пластмаса, метал,-Размер : около 13,00 X13,00 X17,50 см/5,11 X5,11 X6,88in , Предпоставка включва 1 x играчка с огледален камбана-окачване под формата на папагал.

Декларирани характеристики