.

UZZUHI Кучешка Лапичка, Универсален Модерен Калъф-Пясък за автомобилни седалки Само отпред, Протектор за седалки-кофи от 2 теми, Мини Калъфи за шофьорската седалка, Цв?

UZZUHI Кучешка Лапичка, Универсален Модерен Калъф-Пясък за автомобилни седалки Само отпред, Протектор за седалки-кофи от 2 теми,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

МАТЕРИАЛ : Изработен е от здрав полиестер, изключително удобен материалПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА : предпазва от износване, разливи и петна, осигурява дълъг срок на експлоатация.Придава на вашите седалки свеж вид. в комплекта са включени 2 бр. покривала за предните седалки, подлакътник комплект не е включена.Универсална засаждане : подходящ за повечето превозни средства - леки автомобили, багажников, джипове, ванове. дизайн : собствен дизайн, придава индивидуалност на вашия автомобил.И защитете вътрешна седалки от замърсявания и разливи.Изчезва в колата и лесен за почистване.ЛЕСЕН за инсталиране и почистване на еластична каишка с куки в долната част на покривала за седалките. [Стилен дизайн] : Разнообразни шарки, цветя, домашни животни, на галактиката и така нататък, независимо от това, какъв стил харесвате, можете да намерите подходящия за вас в нашия магазин.При печат ние използваме най-новите термотрансферные технологии, благодарение на които фигура остава траен и не избледнява.[Mailto] : в комплекта са включени 2 своята практика за предните седалки [Характеристики] : Защитете вашите седалки от замърсявания, разливи, разкъсвания и избледняване, мека еластична тъкан, универсални калъфи за автомобилни седалки за повечето леки автомобили, ванове и камиони с ковшеобразным седалка обикновен размер (не са подходящи за седалката captain голям размер).

Декларирани характеристики