.

Бутон за дресура на домашни любимци BOSKEY, бутони за кучета, Включително и мат, ръководство за обучението, 50 стикери с поведението. 36 Двойки лепкави точки, 6 гласови ин?

Бутон за дресура на домашни любимци BOSKEY, бутони за кучета, Включително и мат, ръководство за обучението, 50 стикери с

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

?【Бутон за общуване с домашни любимци】- Тренировъчен костюм за домашни любимци от 6 части предварително записва гласа на собственика си за тренировка домашен любимец, за да е собственик и любимец могат да разберат чувствата един на друг с помощта на бутоните ?【Как да тренирате вашия домашен любимец】-напишете звуци на бутоните, като ядене, пиене, игра, излизане навън и т., нека кучето кликнете на съответния бутон, когато тя иска да направи нещо, и ассоциируйте звук с това, което той прави. ?【Зумер за дресура на кучета】 - Осигуряване на полетите на мат, запис на звук действие, което трябва да се изпълни по време на дресура, първо натиснете бутона, и след това позволете на кучето да извърши това действие, ако кучето изпълнява правилно, моля, наградите и повторете упражнението отново и отново. и поставете върху съответната среда. ?【Подобрен дизайн】 -Вграден екологичен говорител за по-силен и ясно възпроизвеждане.Еластичната пружинящая бутон улеснява натискане на децата или малък домашен любимец.Подсилен пластмасов корпус издържат на натиска на големи домашни животни, което улеснява дрессировку на вашето куче.Фиксирани възглавнички със стикери под формата на изображения + текст улесняват дрессировку на вашето куче. ?【Информация за продукта】- Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, е безопасен и нетоксичен.Всеки продукт съдържа 6 бутона за запис; 1 ръководство за експлоатация; 1 * кутия 1 * определяне на полагане на 36 двойки лепило точки 1 * 25 стикери с поведението на (Забележка : батерии в комплекта не са включени).Стъпка 1 : Напишете съобщението си, следвайки ИНСТРУКЦИИТЕ A.Стъпка 2 : Прикрепете към пуговице самозалепващи кръгли точки за куки и примки.Стъпка 3 : Поставете бутона за резиновому коврику и кликнете върху него.Стъпка 4 : Моля, дайте клею велкро втвърдява в рамките на 24 часа, преди да се свали бутона за нов запис с гумена подложка.

Декларирани характеристики