.

CLISPEED 1бр Играчки на открито Детски Играчки На открито Детски Игрални Комплекти Куче Играе на Големи Топки Куче Тенис Топки Играчки за домашни Любимци Гумена Топка ?

CLISPEED 1бр Играчки на открито Детски Играчки На открито Детски Игрални Комплекти Куче Играе на Големи Топки Куче Тенис Топки

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

НАДУВАЕМИ ЛОДКИ - Те са трайни за вас и вашите деца при игра на тенисИГРАЧКИ за КОТКИ - тенис топки за домашни любимци, те са надуваеми, така че трябва да ги използвате, преди да използвате.СИНЯТА ИГРАЧКА - Фланелевая повърхност я прави удобна и мека на допир. тенис топки за кучета.ТЕНИС ТОПКИ за ДОМАШНИ любимци - тенис топки за домашни любимци, аз мисля, че това ще бъде добър помощник в упражнения по тенис.КУЧЕ с интерактивни играчки за домашни любимци - тя е надуваема, така че вие трябва да направите това преди да се използва.НАДУВАЕМИ ЛОДКИ - Те са трайни за вас и вашите деца при игра на тенис.ИГРАЧКИ за КОТКИ - тенис топки за домашни любимци, те са надуваеми, така че трябва да ги използвате, преди да използвате.СИНЯТА ИГРАЧКА - Фланелевая повърхност я прави удобна и мека на допир. тенис топки за кучета.ТЕНИС ТОПКИ за ДОМАШНИ любимци - тенис топки за домашни любимци, аз мисля, че това ще бъде добър помощник в упражнения по тенис.КУЧЕ с интерактивни играчки за домашни любимци - тя е надуваема, така че вие трябва да направите това преди да се използва.Осъществяване на Списък 1 х топка за тенис Характеристики -Той е здрав за вас и вашите деца, за да играят тенис на домашни животни на открито. - Той надуваем, така че вие трябва да го използвате, преди да използвате много тенис топка. -Размер : 20x20x20 см гигантска топка за тенис за кучета. играчка за домашни любимци с тенис топки-изработени от гумен материал, който притежава добра гъвкавост за игра на топка за домашни кучета. - Смятам, че гигантска топка за тенис ще стане добър помощник в тенис упражнения. - Цвят : Жълто топки за тенис. - Материал : гума-голям тенис топка, играчка за кучета. - Фланелевая повърхност го прави удобен на пипане и мек надуваеми гумена топка.Описание на продукта Детски игрални комплекти надуваеми, така че вие трябва да направите това преди да се използва. тенис топки играчки за домашни любимци, Този на топка за тенис е изработен от гумен материал, който притежава добра гъвкавост при игра. топка за домашни кучета вярвам, че това ще бъде добър помощник в упражнения по тенис. играчки на открито Издръжливи за игра на деца в тениса.

Декларирани характеристики