.

ONLYKXY 5 бр. Цветни Пластмасови Верига, Верига за птици 15,74 см, Играчки за птици в Клетка, Украса IDY, Декор за куклена Къща (Жълт)

ONLYKXY 5 бр. Цветни Пластмасови Верига, Верига за птици 15,74 см, Играчки за птици в Клетка, Украса IDY, Декор за куклена

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

★ Материал : Изработен е от пластмаса, сигурно и на 100% нетоксичен ★ Функция : Пластмасови веригата може да се използва за украса на клетки на птици.Пластмасови верига също може да се използва като играчка за птици. ★ Как да се използва : Може да се използва за определяне на хамак, птичи клетки или други играчки. ★ Отличен за производство на бижута, колиета, но тези връзки не са дупки, за това трябва да се добави закопчалка; Смешно малка верига, която е използвана за декор куклена къща.Използвайте като декоративен веригата. ★ Размер и опаковка : Общата дължина на всяка верига е около 15,74 инча (40 cm), ширина - около 0,31 инча (0,8 см).Всяка опаковка включва 4 части пластмасова веригата. * * * * 100 % чисто нов и високо качество * Широко се използва за клетки за птици * * * * * Изработен от висококачествен материал, добре направен и надеждни * * * Забележка : * * поради светлинни ефекти, яркост на монитора и настройките на контраст и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки и действителната стока. * * * * * * Моля, оставете 1-2 мм, се различава от ръчно измерване.Преди да купите проверете подробен размер на Пластмасови верижки, дали тя отговаря на вашите изисквания. * * * * * ONLYKXY БЛАГОДАРЯ ви, че дойдохте, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.

Декларирани характеристики