.

Играчки за Хамстери, Играчки за Морски Свинчета, Колело за Хамстери, Аксесоари за клетки за Хамстери, Играчки за Дъвчене Местни зъбите на Малките домашни Любимци, И?

Играчки за Хамстери, Играчки за Морски Свинчета, Колело за Хамстери, Аксесоари за клетки за Хамстери, Играчки за Дъвчене

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ】 : Може би, ще се занимавате с обзавеждането на местообитания на мишки, на мостове за хамстери ИСУНДА ще стане за вас един добър наборОчарователни мостове, в които вашите приятели-хомячки могат да се скрие, да дъвче и да играе, не ще им се отегчават и се радват. 【Бъдете активни】 : Може би, ще се прехвърли мост, отгрызет кора, скрий се в малък тунел, мост.Аксесоари за клетки за хамстери YIXUND ще позволят на малки приятели-грызунам забавно да се играе.Напълно помага на плъхове да бъдат по-активни и предвижда стимулиране в рамките на няколко часа. 【2 гъвкави мост】 : Вие, прекрасни домашни любимци, ще получите огромно удоволствие от този комплект!Ще бъде хубаво, тъй като те се учат и изследват света на моста.Размер на хамстер, хамстер, мишка и така нататък. 【Естествени инструменти за местни зъбите】 : - Добри естествени играчки за малки гризачи, за да усъвършенства тези зъби.Дръжте ги далеч от клетки и вашите мебели!Можете да придадат една форма на тунела, а от друга - на рампата или на моста. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : Построена подслон на моста е гъвкав, може да му се даде всякаква форма по своему.Идеален подарък за малки домашни гризачи, като например морски свинчета, хамстери, чинчили, мишки, плъхове, gerbil, птици и т.

Декларирани характеристики