.

Yoxebo Спален чувал за Хамстер, Зимна Мека Топло Легло, Плюшевое Гнездо за Малките Домашни Любимци, Удобна Чанта, Калъф-Подслон за Таралеж, Морски Свинчета, Катерици, М?

Yoxebo Спален чувал за Хамстер, Зимна Мека Топло Легло, Плюшевое Гнездо за Малките Домашни Любимци, Удобна Чанта, Калъф-Подслон

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

◆ Приложими елементи : меко и топло гнездо за домашни любимци, много подходящо за по-малки животниСпални чували - страхотни подаръци за хамстери. ◆ Материал : Външна водоустойчив плат Оксфорд, ветрозащитная.Вътрешен слой топли и пухкави, меки и удобни.Осигурете вашия домашен любимец добър сън и удобно място за ежедневни дейности. ◆ Увити : дизайн с миризмата може да се дари усещане за сигурност на вашия малък домашен любимец. особено през зимата, спални чували, ще станат за тях топло и удобно легло, а лично пространство ще им позволи да се отпуснете. ◆ Преносим : Легло за хамстер е лека, лесно да се съхранява и транспортира по време на пътуване.Можете да го поставите директно върху дивана, стола, на леглото, на пода, софе, автокресле и т. ◆ Многофункционален : Уютен чантата е много подходяща за това, че малките животни може да спи, да играе и да се крият.Печатен дизайн изглежда много сладък.Забавни и творчески украса за клетки за домашни любимци. ◆ Приложими елементи : меко и топло гнездо за домашни любимци, много подходящо за по-малки животни.Спални чували - страхотни подаръци за хамстери. ◆ Материал : Външна водоустойчив плат Оксфорд, ветрозащитная.Вътрешен слой топли и пухкави, меки и удобни.Осигурете вашия домашен любимец добър сън и удобно място за ежедневни дейности. ◆ Увити : дизайн с миризмата може да се дари усещане за сигурност на вашия малък домашен любимец. особено през зимата, спални чували, ще станат за тях топло и удобно легло, а лично пространство ще им позволи да се отпуснете. ◆ Преносим : Легло за хамстер е лека, лесно да се съхранява и транспортира по време на пътуване.Можете да го поставите директно върху дивана, стола, на леглото, на пода, софе, автокресле и т. ◆ Многофункционален : Уютен чантата е много подходяща за това, че малките животни може да спи, да играе и да се крият.Печатен дизайн изглежда много сладък.Забавни и творчески украса за клетки за домашни любимци.Технически характеристики на Име на продукта : Малък спален чувал за домашни любимци Материал : външна водоустойчив плат Оксфорд, вътрешен слой от топъл и плюшено Цвят : случайна доставка на Размер L -7,08x9,05 инча/18x23 см Предпоставка включва 1 х спален чувал за домашни любимци Бележки 1. Няколко цвята, скучна доставка. Не е подходящ за големи домашни любимци, само за малки домашни животни, като хамстери.

Декларирани характеристики