.

Рай за хамстер, Защита на места и местообитания Хамстери, Хамак, Легло за Малки домашни любимци, Подвижни Моющийся Мат, Клетка във формата На Крава джудже хамстер, Д?

Рай за хамстер, Защита на места и местообитания Хамстери, Хамак, Легло за Малки домашни любимци, Подвижни Моющийся Мат, Клетка

BGN 4.20

Сума
Налично за поръчка

【Скрито убежище】За чувствителни малки животни, търсене на скрити и безопасно място за подслон на малки животни - древен инстинкт, и легло за хамстер-кравата може да осигури на вашето непоседливому малко кученце и уютно, топло скривалище, което ще стане за него сигурно убежище 【Дизайн за малки животни】 Уникален дизайн на крава, която дава малко животно усещане за престой в прегръдките на майка си.Конура за домашни любимци и легло отделна дизайн, лесно разбираемые и пере отделно и да осигуряват чистота и комфорт за вашите домашни любимци. 【изискан подарък】Легло за хамстер-крава - чудесен подарък за вашите домашни любимци или любителите на домашни животни в дома си. 【Материал】 малка къщичка за хамстер е изработен от висококачествен памук и тъкани, изпълнен с гъба с висока плътност, притежава висока еластичност и лесно се унищожава.Това е хубава украсата на клетки за домашни любимци за малките космати животни, релаксиращи и прячущийся къща. 【Размер】 4,5 x 4,5 x 3,5 инча.

Декларирани характеристики