.

Модни ленти за яката 8*22 см, украсени с мъниста, за дрехи, Апликации с цветна бродерия Направи си сам, за Украса на дрехи, parch ropa (бял)

Модни ленти за яката 8*22 см, украсени с мъниста, за дрехи, Апликации с цветна бродерия Направи си сам, за Украса на дрехи,

BGN 6.23

Сума
Налично за поръчка

Материал : мъниста на дантелиЛесно зашива към вашата рокля.Тип : Пришейте кръпки за дрехи, комплекти за шиене на игли и протекторами се изпращат безплатно.Така лесно зашива към вашата рокля, шляпам, обувки или сумкам.Апликация от мъниста със собствените си ръце за украса на дрехи.Освен това, лесно можете да го използвате за ремонт на дупки в дрехите си или на мръсни места.Перфектното бижу с аппликацией за модни дрехи, кукли, обувки, шапки, блузи, чанти, булчински облекла за младоженци, занаяти и елементи от бита и т., Кръпки, които са изработени от квалифициран специалист.Те са ги много внимателно и се отнасяше към него като към занаят.Материал : мъниста на дантели.Лесно зашива към вашата рокля.Тип : Пришейте кръпки за дрехи, комплекти за шиене на игли и протекторами се изпращат безплатно.Така лесно зашива към вашата рокля, шляпам, обувки или сумкам.Апликация от мъниста със собствените си ръце за украса на дрехи.Освен това, лесно можете да го използвате за ремонт на дупки в дрехите си или на мръсни места.Перфектното бижу с аппликацией за модни дрехи, кукли, обувки, шапки, блузи, чанти, булчински облекла за младоженци, занаяти и елементи от бита и т., Кръпки, които са изработени от квалифициран специалист.Те са ги много внимателно и се отнасяше към него като към занаят.Това ивици от мъниста за дрехи.Отлични шевни принадлежности за декорация на дрехи, чанти, аксесоари, декоративни апликации за scrapbooking. - добри приложения за модни дрехи, кукли, обувки, шапки, блузи, чанти, булчински облекла за младоженци, занаяти и елементи от бита и т. Това е бродерия с мъниста от стразового материал.Добри принадлежности за шиене със собствените си ръце.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Плат и мъниста, перли, планински кристал или пайетки. - Размер : Както е показано на фигурата. - Изработката на лепенки за добро.Много сладък и красив дизайн. - Чудесно за занаяти собствените си ръце и шевни проекти.

Декларирани характеристики