.

HTVRONT Винил ролки HTV Теплопередающий винил - 12 x 5 фута Черно HTV винил за ризи, гладящий винил за всички режещи машини - Лесно се реже и пропалывается за топлинен дизайн ?

HTVRONT Винил ролки HTV Теплопередающий винил - 12 x 5 фута Черно HTV винил за ризи, гладящий винил за всички режещи машини

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

✂ Се РЕЖЕ ЛЕСНО пропалывается и се пренася ✂ Нашия термопереносный винил най-високо качество ще ви спести време, което можете да отделяте на всяка снимка или писмо, защото лесно можете да изрежете и плевелите необходимите чертежиЮтия върху винил е чувствителен към температура и налягане, което позволява лесно да се пренасят топлина на всяка тениска. ? ОТЛИЧНА ЛЕПКАВОСТ ? Нашите винил ролки htv доста лепкава, те могат лесно да се придържат към тъканите и могат да издържат на пране, не выцветая, не отслаиваясь и не трескаясь.Вашите рисунки от нашето черно теплопередающего винил запазват същия цвят и не отклеятся дори и след многократни цикли на пране. ♻ ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ и опазването на околната среда ♻ Вашата риза, дамски чанти-тоут, спортно облекло, престилки, шапка и възглавници, в които е бил използван нашия черен htv, ви отличи от тълпата.Теплопередающий винил подходящи за спортни етажа на тъкани, памук, полиестер и памучни смеси, ликра / ликра, текстил и т. Нашите винил материали htv, сертифицирани от SGS като екологично чисти и безопасни за чорап. ? 12 см x 5 фута ? Винил ролки HTVRONT htv лесно и удобно, нарязани на художествени рисунки, знаци или букви с различни размери. Те са идеални за подложки за рязане с размер на 12x12 и 12x24 инча.Нашето желязо върху винил е съвместимо с всички режещи машини. ? ПЕРСОНАЛИЗИРАН подарък и вземане на поръчка ? Добър избор за подарък за Коледа, Хелоуин и годишнини на вашето семейство или за любим човек.Искам да кажа, кой не обича нова забавна тениска?А с помощта на нашия теплопередающего винил лесно можете да го настроите така, че това е нещо лично, което им хареса.Ако не сте доволни от нашите черни винилови htv, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики