.

arricraft 36 броя, 6 Цвята, Железни Игли, 2,8x0,7 Метални Игли за Килта, Голяма Брошка, Игли за Одеяла, Занаяти, Поли, Kilts, Производство на Брошки

arricraft 36 броя, 6 Цвята, Железни Игли, 2,8x0,7 Метални Игли за Килта, Голяма Брошка, Игли за Одеяла, Занаяти,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Безопасни игли - Нашите игли снабдени с безопасни катарами, които лесно се отварят и затварятТрябва да кука, предохранительную ключалката, когато тя не се използва, за да се избегне нараняване. Издръжлив материал-продуктът е произведен от желязната материал, здрав и издръжлив, него не е лесно да се деформира, можете да го използвате с доверие.Многократно прилагане на Нашите безопасни игли може да се използва в различни поделках, плетене, изкуството, рукоделии, производство на бижута, дрехи и шиене.Лесен за употреба - само трябва да се отвори предохранительную ключалката, а след това пробива и слой от материал булавочной игла.Пратката съдържа - Вие ще получите 36 бр. на английски игли 6 цвята, като всеки размер е около 2,8 "x 0,7", отвор 3 мм, достатъчно за ежедневна употреба.Безопасни игли - Нашите игли снабдени с безопасни катарами, които лесно се отварят и затварят.Трябва да кука, предохранительную ключалката, когато тя не се използва, за да се избегне нараняване. Издръжлив материал-продуктът е произведен от желязната материал, здрав и издръжлив, него не е лесно да се деформира, можете да го използвате с доверие.Многократно прилагане на Нашите безопасни игли може да се използва в различни поделках, плетене, изкуството, рукоделии, производство на бижута, дрехи и шиене.Лесен за употреба - само трябва да се отвори предохранительную ключалката, а след това пробива и слой от материал булавочной игла.Пратката съдържа - Вие ще получите 36 бр. на английски игли 6 цвята, като всеки размер е около 2,8 "x 0,7", отвор 3 мм, достатъчно за ежедневна употреба.Описание на продукта марка : arricraft.Ние сме магазин, който се специализира в предоставянето на всички видове аксесоари, ръчна изработка.Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти най-разпространени и икономически ефективни аксесоари.Ако имате безгранична страст и творчески подход към живот и занаят, и ние ще бъдем вашия надежден партньор.Спецификация : Материал : желязо.Цвят : смесени цветове. Размер : Игли : около 2,80x0,71 инча (71x18 мм) отвор : 0,12 инча (3 мм), 6 цвята, 6 бр. Пластмасови контейнери за мъниста : 18,9x11,2x1,7 cm, 1бр. Забележка : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако срещнете някакви проблеми с качеството.Поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора може да има някои малки разлики в цветовото тон на изображения и самата стока.

Декларирани характеристики

Material:
Iron.
Color:
Mixed Colors.
Size:
Safety Pins:
about 2.80x0.71 inch(71x18mm), Hole
Plastic Bead Containers:
18.9x11.2x1.7cm, 1pc.
Note:
please feel free to contact us if there is any quality problem.
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings, there could be some slight differences in the colour tone of the pictures and the actual item.:
Product in the picture may look larger than the actual, Please pay attention to sizes.: