.

60 бр. Стикери с гъби За лаптоп, етикети за производство на гъбични растения със Собствените си ръце, Декоративни Стикери, Стикери за Прозорци, Хладилник, Украса (Съб?

60 бр. Стикери с гъби За лаптоп, етикети за производство на гъбични растения със Собствените си ръце, Декоративни Стикери,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Уникални етикети : Получите 30 различни дизайни в този набор от етикети на гъби тема!Всички стикери, забелязал на снимките с реклами, от друга се повтарят!Не се притеснявайте повече за загуба или повреда на един от тях!Всички стикери, които можете да видите на снимките в рекламите си! Размер : Размер на стикери е от 1,97 инча (5 см) до 3,94 инча (10 см).Графичен печат ясна и красива, чудесно за оформяне на списания за scrapbooking.Отлично качество : Изработен е от висококачествена хартия washi.Тези декоративни стикери се придържат към почти всяка повърхност, но и лесно се изхвърлят.Тези сладък етикети приятелски настроени към децата и възрастните.Тези стикери за лаптоп главно на средни по размер.Моля, погледнете снимките на тези стикери за албуми, за да получите връзка.Широко приложение : идеален за персонални бижута лаптоп, спални, деца, автомобили, плик, албум за изрезки, мотоциклет, лаптоп, на велосипед, скейтборд, багаж, бронята.От тях също може да декорирате подарък опаковки и пликове, представете си как обрадуются вашите родители/ приятели/ учител / колеги, когато ще получат своя впечатляващ подарък опаковки или пликове!. Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние обещаваме, че ще се насладите на тези прекрасни етикети, а нашите етикети поддържат възстановяване или замяна на услуги.Ако не сте доволни от тези стикери или имате въпроси относно него, моля, свържете се с нас свободно.Цвят : Гъби Всичко в опаковка : 60 бр.

Декларирани характеристики