.

Хелоуин Светещ Led Гигантска Паяжина, Загорающаяся Паяжини, Окото Декорации, Оформление Подпори за Хелоуин, Прозорец, Врата, Парти, Вътрешен, Външен Двор, Спалня, Кос?

Хелоуин Светещ Led Гигантска Паяжина, Загорающаяся Паяжини, Окото Декорации, Оформление Подпори за Хелоуин, Прозорец, Врата,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 Нажежен паяк е изработена от плюшено материалРеалистичен изкуствен паяк, който изглежда здрава и има дълъг срок на служба.При използване на открито паяци остават в добра форма дори при силен вятър и дъжд, не носилка и не выцветая. 【Хелоуин освети паяк】 Страшно космат паяк с 24 лилави светещи светодиодни крушки, които осветяват 8 от неговите ужасни придатъци, изглежда реално и създава леденящую кръв атмосфера, което го прави още по-страховито в сянка.Хранене нуждае от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта). 【Сгибаемый и гъвкав】Дълги крака на гигантски паяк poseable притежават висока степен на гъвкавост.Всички крачета могат да се огъват така, както ви харесва, така че лесно можете да прекъсва този паяк за нищо. 【Подарък за Хелоуин】 Чудесен гигантски паяк на Хелоуин, за вашето семейство и приятели.Всички ще бъдат силно уплашени и рассмеются, когато видят страшни украса за Хелоуин на открито.Не отнема много място, лесно се сгъва и е по-удобен за съхранение на следващия Хелоуин. 【Широкото използване на】 той допълни вашите декорации за в къщи с духове на Хелоуин или украса за Mardi Gras на Хелоуин и ще донесе забавление на вашето парти в чест на Хелоуин.Тези светещи паяци са идеални за декорация за Хелоуин на открито, украса за Хелоуин в помещението, украса на парти за Хелоуин, украса на двора на Хелоуин. 【Материал】 Нажежен паяк е изработена от плюшено материал.Реалистичен изкуствен паяк, който изглежда здрава и има дълъг срок на служба.При използване на открито паяци остават в добра форма дори при силен вятър и дъжд, не носилка и не выцветая. 【Хелоуин освети паяк】 Страшно космат паяк с 24 лилави светещи светодиодни крушки, които осветяват 8 от неговите ужасни придатъци, изглежда реално и създава леденящую кръв атмосфера, което го прави още по-страховито в сянка.Хранене нуждае от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта). 【Сгибаемый и гъвкав】Дълги крака на гигантски паяк poseable притежават висока степен на гъвкавост.Всички крачета могат да се огъват така, както ви харесва, така че лесно можете да прекъсва този паяк за нищо. 【Подарък за Хелоуин】 Чудесен гигантски паяк на Хелоуин, за вашето семейство и приятели.Всички ще бъдат силно уплашени и рассмеются, когато видят страшни украса за Хелоуин на открито.Не отнема много място, лесно се сгъва и е по-удобен за съхранение на следващия Хелоуин.

Декларирани характеристики