.

Estivaux Пролетни Цветя върху прозореца На Фона на Прозрачни Печати за направата на Картички и водене на дневник, Перваза на прозореца Цветни Листа, Гумени Печати Балк?

Estivaux Пролетни Цветя върху прозореца На Фона на Прозрачни Печати за направата на Картички и водене на дневник, Перваза

BGN 3.73

Сума
Налично за поръчка

【Стил】Този прозрачен подпечатан с пролетта гледката е отпечатан с изискани модели, включително подпечатан с цветни листа, подпечатани с прозорец, подпечатан с фон терасиТози прозрачен печат на фона на перваза на прозореца може да си поделку по-изискана и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】Общият размер на печата window flowers е 14,0 х 14,0 виж 【Високо качество】Гумени печати home window са изработени от висококачествен силиконов материал, който е мек и здрав и може да се използва многократно.Фигура печат на ясен и различни модели могат да се появят, просто стиснал печат на хартия или картичка. 【Повод】 Нашите силиконови печати за фон на балконном перваза на прозореца, се различават богато разнообразие от стилове, така че те са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате тази празнична марка за производство на пощенски картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т. Можете да изпращате своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.Можете също така можете директно да дарят печат на семейството и приятелите си и заедно се насладете на радостта ръчно изработени. 【Осъществяване】 Вие ще получите 1 бр. гумен печат за фон на прозореца.Ела и покажи уменията си. 【Стил】Този прозрачен подпечатан с пролетта гледката е отпечатан с изискани модели, включително подпечатан с цветни листа, подпечатани с прозорец, подпечатан с фон тераси.Този прозрачен печат на фона на перваза на прозореца може да си поделку по-изискана и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】Общият размер на печата window flowers е 14,0 х 14,0 виж 【Високо качество】Гумени печати home window са изработени от висококачествен силиконов материал, който е мек и здрав и може да се използва многократно.Фигура печат на ясен и различни модели могат да се появят, просто стиснал печат на хартия или картичка. 【Повод】 Нашите силиконови печати за фон на балконном перваза на прозореца, се различават богато разнообразие от стилове, така че те са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате тази празнична марка за производство на пощенски картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т. Можете да изпращате своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.

Декларирани характеристики