.

Urradia 483 БР. Ретро Комплект за Scrapbooking, Ретро Цветен Албум За Scrapbooking, Хартиени Етикети с Цветя, Розов Комплект За Scrapbooking, Хартия за водене на дневник, Книга за Бродерия, ?

Urradia 483 БР. Ретро Комплект за Scrapbooking, Ретро Цветен Албум За Scrapbooking, Хартиени Етикети с Цветя, Розов Комплект

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

?[Ценен набор за scrapbooking] : Само в комплекта за scrapbooking с цветна тема 483 бр, включително 470 бр. различни видове винтажной хартия за scrapbooking и цветни стикери, 1 албум за scrapbooking (формат А5, 80 листа), 1 лента за scrapbooking, 1 лепило за scrapbooking, 8 цветни гелевых дръжки, 2 шаблон за изготвяне азбука. ?[5 комплекта на хартия и етикети, за да албум с цветове] : Набор за scrapbooking в голяма степен успешно в винтажной теми цветя и растения с различни флорални мотиви във формата на рози, слънчогледи, камелий, лалета, листа, пеперуди, гъби, дантелен стикери и други колекции декоративна хартия и етикети. ? [Се предлага в кутия за съхранение на албуми] : Това е чудесен подарък за бродерия, тъй като комплект за scrapbooking в винтажной цветен теми, добре опаковани в кафява винтажную подарък кутия.Аксесоари за сеч включва разнообразни реколта флорални мотиви върху хартия за албуми и стикерах, тиксо и лепило за залепване, цветни пълнители за гелевых дръжки и албум за изрезки, формат А5. ?[Висококачествена декоративна хартия за бродерия] : Хартия за албуми, изработени от висококачествена хартия тампона, отпечатани от едната страна с прилични размери и с голямо тегло.Хартия за интериор в стил ретро лесно да се скъса, да пишат и да бъдат залепени за ненужни списания.Етикети с небето и луната се свалят лесно от обратната страна, а и здраво се придържат. ?[Подаръци от набиране на персонал за водене на дневник за творчество] : В определени за създаване на естетически албуми и списания включва канцеларски материали за scrapbooking и водене на дневник, книга за албуми и стикери, албум за албуми, формат А5, 8 цвята гелевых дръжки, тиксо и лепило за албуми, шаблони с азбука - идеален стартов комплект, подходящ за деца, момчета и момичета, които обичат космоса и природата, както и подаръци за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността и Нова година.Широко използвани, за да проверите за крафтовой хартия : .Хартия с различни размери и чертежи за scrapbooking и занаяти.Отличен стартов комплект за албуми / боклук списания за деца и възрастни.Декоративна хартия и етикети за бележник, мляко и млечни продукти, проектанти, дом декор на стени и училищни проекти.Творчески подаръци за ръкоделието като подаръци за коледа, подаръци за рожден ден, празнични подаръци за деца, момичета и жени, които обичат занаяти собствените си ръце.

Декларирани характеристики