.

MOVINPE 274 wide Web за Хелоуин + 79 Гигантски украса от изкуствени Паяци + 28 бр. Мини-Паяци, Огромна Триъгълна Паяжина за вътрешни Външни украса, Декор за парти в двора на къща?

MOVINPE 274 wide Web за Хелоуин + 79 Гигантски украса от изкуствени Паяци + 28 бр. Мини-Паяци, Огромна Триъгълна Паяжина

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

【Giant Value Pack】 Нашия набор от украса за Хелоуин с паяци съдържа 1 бр огромна триъгълна паяжина размер 23 * 19 метра, 1 бр. страшно голям паяк с размери 6,5 фута, 28 бр. мини-паяци, 41 г еластична мрежа (на площ от 300 квадратни метра), е достатъчно, за страховитите тематични декорации!. 【Страшен дизайн】 тялото е покрито с черна кожа, а очите светят в червено, наистина е ужасно!Реалистични размити въже го правят да изглежда като истинска паяжина!Че за кървава каша!. 【Лесна настройка】 Просто карам крючковатые колове в земята и закачете въже за водосточным желобам / стената / на дървото в дадена посока, краката на гигантски паяк може свободно да се сгъва така, както искате.Плюс 30 малки паяци, растягивающаяся паяжини достатъчно гъвкава, за да се разтегне във всякаква форма. 【Накарай своя гост крещи】 г-Н Паяк не може да липсват на тематични парти в чест на Хелоуин, отидете с мистър Паяк и да създадете своя собствена декорация за Хелоуин, тя трябва да се хареса на любителите на сладкиши и гости!. 【Повод】 Идеален подпори за украса на двора на вашия дом, хол, спалня, офис, антре за парти в чест на Хелоуин, както и отлично допълнение към Деня на полета на зомби апокалипсис, тематични парти в стил зомбита, тематични парти на ужасите, обитаван от духове къщи, вечеря с мистериозно убийство, събитие в нощта на страх и така нататък. 【Giant Value Pack】 Нашия набор от украса за Хелоуин с паяци съдържа 1 бр. огромна триъгълна паяжина размер 23 * 19 метра, 1 бр. страшно голям паяк с размери 6,5 фута, 28 бр. мини-паяци, 41 г еластична мрежа (на площ от 300 квадратни метра), е достатъчно, за страховитите тематични декорации!. 【Страшен дизайн】 тялото е покрито с черна кожа, а очите светят в червено, наистина е ужасно!Реалистични размити въже го правят да изглежда като истинска паяжина!Че за кървава каша!. 【Лесна настройка】 Просто карам крючковатые колове в земята и закачете въже за водосточным желобам / стената / на дървото в дадена посока, краката на гигантски паяк може свободно да се сгъва така, както искате.Плюс 30 малки паяци, растягивающаяся паяжини достатъчно гъвкава, за да се разтегне във всякаква форма. 【Накарай своя гост крещи】 г-Н Паяк не може да липсват на тематични парти в чест на Хелоуин, отидете с мистър Паяк и да създадете своя собствена декорация за Хелоуин, тя трябва да се хареса на любителите на сладкиши и гости!.

Декларирани характеристики