.

XIDAJIE 4 Опаковки Висящи бижута с Духове на Хелоуин - 13 Висящи украшения с Мрачни Жнецами на Хелоуин, Висящ Скелет-Призрак, Украса за Дома от Духове къща, Подпори за Вън?

XIDAJIE 4 Опаковки Висящи бижута с Духове на Хелоуин - 13 Висящи украшения с Мрачни Жнецами на Хелоуин, Висящ Скелет-Призрак,

BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

? Чудесен комплект, В комплекта са включени 4 предмет на висящи бижута с духове на Хелоуин 4 различни цветове (жълто + оранжево + сив + лилаво), до жнецу закрепено въже ? Здрав материал - Тези декорации с духове на Хелоуин са изработени от висококачествен латекс, пластмаса и плат.Тези призрачни декори за Хелоуин са трайни и могат да бъдат използвани за следващия Хелоуин.Те са леки в теглото и колышутся на вятъра, когато навън е ветровито. ?Страхотен изглед - Тези Мрачни Жетварите изглеждат зловещо в развевающихся дрехи и с жуткими глави-черепи.С остри лица и ярки вид окачени призраци на Хелоуин изглеждат много страшно през нощта.Използвайте за декорация на партита за Хелоуин, къщи с духове или дворове, за да изплаши магьосници или да привлече вниманието на гостите, съседи и минувачи, да се подобри атмосферата на Хелоуин.Това е чудесен подпори за Хелоуин, за да изненада приятелите си. ? Лесно да се мотае - Просто дръж grim reapers по всяко удобно за вас място.На главата на бижута с духове на Хелоуин има шнур, лесно можете да ги обесим на своите прозорци, веранда, на перваза на стената и дърво.Удобен за употреба от вас, създаващ ужасна атмосфера, която ми се струва всичко.Лесна инсталация и прави по-лесно преместване и повторно използване на нашите жаток. ? Широко приложение - Отлично украса под формата на Мрачния Жнеца на Хелоуин за тематични партита в чест на Хелоуин.Той е подходящ не само за вътрешна и външна украса за Хелоуин, но и за украса на дома с духове.Създайте ужасна атмосфера за вашия кануна Хелоуин забавление на ужасите и парти в една къща с духове. ☛Спецификация : - Материал : латекс, пластмаса и плат - Високо качество за трайно и устойчиво използване на от година на година. - Цвят : жълто + оранжево + сив + лилаво - Размер : Окачена Призрак - 13 х 3.9 инча; Въже - 2,75 инча. ☛ Съдържание на опаковката : 4 броя подвесного украса с духове на Хелоуин ☛Характеристики : Страшно вид - Тези мрачни жетварите изглеждат зловещо в вълниста мантия и с техните жуткими глави-черепи.С остри лица и ярки вид окачени призраци на Хелоуин изглеждат много страшно през нощта.Използвайте за декорация на партита за Хелоуин, къщи с духове или дворове, за да изплаши магьосници или да привлече вниманието на гостите, съседи и минувачи, да се подобри атмосферата на Хелоуин.

Декларирани характеристики