.

TURNMEON Надуваеми Декорации за Деня на Благодарността височина 6 Метра, на Улицата Готвач за Момичета, Държи Тиквен Пай с led подсветка, Надуваеми Декорации за Деня на Б?

TURNMEON Надуваеми Декорации за Деня на Благодарността височина 6 Метра, на Улицата Готвач за Момичета, Държи Тиквен Пай с led

BGN 21.33

Сума
Налично за поръчка

[Уникални надуваеми играчки за Деня на благодарността] Момиче с надуваеми играчки на деня на благодарността с височина 6 метра шапка на главен готвач държи тиквен пайИдва с 4 пластмасови колове за заземяване, 2 6,6-футовыми тросами, 1 торба за вода, 1 с вилица и вграден вентилатор. [Привличащи вниманието светлини] Това надувное украса в Деня на благодарността с 2 супер ярки вградени led крушки може да се освети вашия дом и двор, дори през нощта, да привлекат съседи и гости. [Лесно помпане и сдувание] Оборудван с мощен вграден вентилатор с мощност 0,8 Както и приставка адаптер 12 В-1 И имат сертификат UL.Просто включете щепсела в контакта, тя сама надуется в продължение на няколко минути.Расстегните долната ципа, тя бързо сдуется.Лесно сгъване и съхранение. [Стабилен уличен декор за Деня на благодарността] В комплекта са включени чанта за вода, колове и каишка за бързо и лесно регулиране.Чанта за вода трябва да напълните с пясък и вода, след това се поставя вътре надуваеми продукти, за да да го направи устойчив отвън. [ Широко приложение] може да се използва за есенни декорации за Деня на Благодарността на открито, дейности по време на партита в чест на Деня на благодарността, дворове, вратата отвори, косене на трева, есенни декорации за Деня на благодарността.Произведен от траен и водоустойчив полиестер. [Уникални надуваеми играчки за Деня на благодарността] Момиче с надуваеми играчки на деня на благодарността с височина 6 метра шапка на главен готвач държи тиквен пай.Идва с 4 пластмасови колове за заземяване, 2 6,6-футовыми тросами, 1 торба за вода, 1 с вилица и вграден вентилатор. [Привличащи вниманието светлини] Това надувное украса в Деня на благодарността с 2 супер ярки вградени led крушки може да се освети вашия дом и двор, дори през нощта, да привлекат съседи и гости. [Лесно помпане и сдувание] Оборудван с мощен вграден вентилатор с мощност 0,8 Както и приставка адаптер 12 В-1 И имат сертификат UL.Просто включете щепсела в контакта, тя сама надуется в продължение на няколко минути.Расстегните долната ципа, тя бързо сдуется.Лесно сгъване и съхранение. [Стабилен уличен декор за Деня на благодарността] В комплекта са включени чанта за вода, колове и каишка за бързо и лесно регулиране.Чанта за вода трябва да напълните с пясък и вода, след това се поставя вътре надуваеми продукти, за да да го направи устойчив отвън.

Декларирани характеристики