.

RUTU 7/8 22 мм Алуминиев Ляв Лост за съединител, 39 см Регулируем Кабел на Съединителя и Здрав Лост на Съединителя за мръсотия под наем 50cc 70cc 90cc 110 cc 125cc SSR Китайски Мръсоти?

RUTU 7/8 22 мм Алуминиев Ляв Лост за съединител, 39 см Регулируем Кабел на Съединителя и Здрав Лост на Съединителя за мръсотия

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Широка гама от съвместимост] - Този набор от лоста на съединителя и въжета, съвместим с 50-кубовыми 70-кубовыми 90-кубовыми 110-кубовыми 125-кубовыми китайски приказки SSR Dirt, пийт-приказки и други, които имат лост с диаметър 7/8 " (22 мм) [Превъзходно качество] - Лост на съединителя гласове от ултра силна алуминий. ергономична форма за удобно захващане. Въжето е направен от здрав-гъвкави са станали, без перекручиваний, не допускающей крайностите, за по-плавно опъване, с пластифицированным капак от спирала стомана с устройство за опъване на въжето и пыльником за защита от убождане, порязване и корозия. [Направено на съвестта] - Този на спирачния лост за мотор dirt е изработен от авиационен алуминий клас и е покрит с черен емайл за предотвратяване на драскотини и вдлъбнатини, и трябва да продължи през целия срок на експлоатация на вашия автомобил.Той е по-здрав и устойчив на корозия и ръжда. [Размер] - Дължина на лоста на съединителя : 6,85"(174 мм) Диаметър на крепежной апликации : 7/8" (22 мм).Дължина на въжето съединител : 39"(990 мм), дължина на хода на въжето : 2,76" (70 мм). [Лесна инсталация] -Нашият лост точно съответства на оригиналния рычагу съединител мотоциклет за носене. В комплекта са включени гаечен ключ с муфа глава 4 връзки, с цип за полагане на кабели. [Широка гама от съвместимост] - Този набор от лоста на съединителя и въжета, съвместим с 50-кубовыми 70-кубовыми 90-кубовыми 110-кубовыми 125-кубовыми китайски приказки SSR Dirt, пийт-приказки и други, които имат лост с диаметър 7/8 " (22 мм). [Превъзходно качество] - Лост на съединителя гласове от ултра силна алуминий. ергономична форма за удобно захващане. Въжето е направен от здрав-гъвкави са станали, без перекручиваний, не допускающей крайностите, за по-плавно опъване, с пластифицированным капак от спирала стомана с устройство за опъване на въжето и пыльником за защита от убождане, порязване и корозия. [Направено на съвестта] - Този на спирачния лост за мотор dirt е изработен от авиационен алуминий клас и е покрит с черен емайл за предотвратяване на драскотини и вдлъбнатини, и трябва да продължи през целия срок на експлоатация на вашия автомобил.Той е по-здрав и устойчив на корозия и ръжда. [Размер] - Дължина на лоста на съединителя : 6,85"(174 мм) Диаметър на крепежной апликации : 7/8" (22 мм).

Декларирани характеристики