.

Признаци за баня и тоалетна за хора с увреждания - Одобрени ADA обществени И частни зони Отвътре и отвън с повдигнат тактилна система писма брайлови (1 опаковка, За хо?

Признаци за баня и тоалетна за хора с увреждания - Одобрени ADA обществени И частни зони Отвътре и отвън с повдигнат тактилна

BGN 4.79

Сума
Налично за поръчка

?♿ Мъжки знаци наличието на тоалетни, одобрени от ADA за офиси, заведения, магазини или обществени зони, са с размери 9 на 6 инчаИзпълнени с по-голям шрифт на Брайл и 2-ри клас за инвалиди (интервал между шрифтовете на брайлово писмо в Калифорния отговаря на националните стандарти) под бели пиктограми и текст. ?♿ Нашите знаци представляват плаки в черен цвят с релефна бял текст и икони за по-голям контраст и разбираемост за обзавеждане за идентификация, както и с релефни калифорнийски брайлови 2-ри клас-долу за слепи инвалиди. ?♿ Идва с лента 3 М за надеждно закрепване на стената, прозореца или врати. Изработен от лека и тънка, но твърда пластмаса, което го прави подходящ за използване вътре или отвън на помещенията.Лесно се нанася върху най-меки повърхности, устойчив на атмосферни влияния и се отличава с малка трайност. ?♿ Спазвайте изискванията на ADA и монтирайте на стената близо до вратата с дръжка или капаче за хора с увреждания. ?♿ Направете го лесно за всички с помощта на нашите лесни за инсталиране на табели за тоалетни, изработени от лека, но здрава пластмаса, така че няма нужда да се притеснявате за повреда или износе материал.Предназначен за идентифициране мъже в работни места, в ресторанти, търговски центрове, паркове, обществени места и училища. ?♿ Мъжки знаци наличието на тоалетни, одобрени от ADA за офиси, заведения, магазини или обществени зони, са с размери 9 на 6 инча.Изпълнени с по-голям шрифт на Брайл и 2-ри клас за инвалиди (интервал между шрифтовете на брайлово писмо в Калифорния отговаря на националните стандарти) под бели пиктограми и текст. ?♿ Нашите знаци представляват плаки в черен цвят с релефна бял текст и икони за по-голям контраст и разбираемост за обзавеждане за идентификация, както и с релефни калифорнийски брайлови 2-ри клас-долу за слепи инвалиди. ?♿ Идва с лента 3 М за надеждно закрепване на стената, прозореца или врати. Изработен от лека и тънка, но твърда пластмаса, което го прави подходящ за използване вътре или отвън на помещенията.Лесно се нанася върху най-меки повърхности, устойчив на атмосферни влияния и се отличава с малка трайност. ?♿ Спазвайте изискванията на ADA и монтирайте на стената близо до вратата с дръжка или капаче за хора с увреждания. ?♿ Направете го лесно за всички с помощта на нашите лесни за инсталиране на табели за тоалетни, изработени от лека, но здрава пластмаса, така че няма нужда да се притеснявате за повреда или износе материал.

Декларирани характеристики