.

Електрически стъпков Линеен Pen Type Мини Телескопичен автомобил с Линейно движение за монтиране на стена с 200N Ход 250 мм Скорост на празен ход 6 мм/с (DC24V)

Електрически стъпков Линеен Pen Type Мини Телескопичен автомобил с Линейно движение за монтиране на стена с 200N

BGN 31.64

Сума
Налично за поръчка

ШИРОК СПЕКТЪР на ПРИЛОЖЕНИЕ - електрически задвижвания са подходящи за тези електрозадвижвания, както и легла с электроподъемником, маси с электроподъемником и електрически откидывающиеся столШироко се използва в автомобилната индустрия, производството на оборудване и инженеринг.Висококачествени МАТЕРИАЛИ - Лайн електрическо задвижване е изработена от висококачествена алуминиева сплав, който има добра носеща способност и дълготрайност.Крайния изключвател - Ход електрически с прибл. 250 мм /9,8", вграден крайния изключвател, спирка след приключване на работа.Можете да го използвате безопасно.ТИХА РАБОТА- да се движат със скорост на празен ход 6 мм /с и скорост на качване на 4 мм /с, тихо и стабилно, идеален за болници и масаж.Работете, без да се притеснявате за това, че потревожите други.НИВО на ЗАЩИТА IP65 - Ниво на защита на електрически механизъм достига IP65. А дизайнът на редуктор с планетарни прехвърляне ви позволява да използвате устройството дълго време.ШИРОК СПЕКТЪР на ПРИЛОЖЕНИЕ - електрически задвижвания са подходящи за тези електрозадвижвания, както и легла с электроподъемником, маси с электроподъемником и електрически откидывающиеся стол.Широко се използва в автомобилната индустрия, производството на оборудване и инженеринг.Висококачествени МАТЕРИАЛИ - Лайн електрическо задвижване е изработена от висококачествена алуминиева сплав, който има добра носеща способност и дълготрайност.Крайния изключвател - Ход електрически с прибл. 250 мм /9,8", вграден крайния изключвател, спирка след приключване на работа.Можете да го използвате безопасно.ТИХА РАБОТА- да се движат със скорост на празен ход 6 мм /с и скорост на качване на 4 мм /с, тихо и стабилно, идеален за болници и масаж.Работете, без да се притеснявате за това, че потревожите други.НИВО на ЗАЩИТА IP65 - Ниво на защита на електрически механизъм достига IP65. А дизайнът на редуктор с планетарни прехвърляне ви позволява да използвате устройството дълго време.Параметри : Тип на продукта : Ел. вид дръжка Материал : Алуминиева сплав Максимално усилие : 200 Н Ход : прибл. 250 мм/9,8 инча Скорост на празен ход : 6 мм/сек Скорост на зареждане : 4 мм / с Клас на защита : IP65 Работен период : 10%, работа в продължение на 2 минути, 18 минути почивка. Подходящ за : оборудване с електрически толкателем, като електрически медицинско легло, електрическа повдигаща се легло, електрически подвижен плот, електрически стол с възможност за сгъване на облегалката.

Декларирани характеристики

Item Type:
Pen Type Electric Actuator 
Material:
Aluminium Alloy
Maximum Force:
200N
Stroke:
Approx. 250mm/9.8in
No Load Speed:
6mm/s
Load Speed:
4mm/s
Protection Class:
IP65
Working Period:
10%, Working for 2 Minutes, 18 Minutes of Rest. 
Suitable for:
Electric Push Rod Equipment, Like Electric Medical Bed, Electric Lifting Bed, Electric Lifting Table, Electric Reclining Chair.
Package List:
1 x Pen Type Electric Actuator :
2 x Bracket :