.

Тестер за качеството на водите 6 в 1 PH EC CF MV TDS, мониторинг на качеството на водата PH-116, Многопараметрический Измерване на PH за Аквариуми Хидропонно (штепсельная вили?

Тестер за качеството на водите 6 в 1 PH EC CF MV TDS, мониторинг на качеството на водата PH-116, Многопараметрический Измерване

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Висока точност】Цифров измерител на качеството на водата, има три големи екрана едновременно на дисплея, може едновременно да ph, ° c, mv, ec, cf, TDS и други функции 【Стенен монтаж】Тестер за качеството на водата е стенни дизайн за удобство на монтаж, експлоатация и обслужване. 【Лесно заменяемый】мониторинг на качеството на водата оборудван композитным електрод BNC, смяна на електрода се случва лесно. 【Водоустойчив IP55】РН-метър, оборудван силиконов капак, водоустойчива и пылезащитной по стандартите IP55, с компактен дизайн, удобен за переноске и съхранение. 【Широко приложение】 М TDS се прилага във водни извори, аквариуми, хидропоника, лаборатории, спа-салони, плувни басейни и други системи за водоснабдяване.Обхват на измерване : 0,00 ~ 14,00 PH.Температура : 0 ° C ~ 50 ° C (32 °F ~ 122 °F).TDS : 10~19990ppm. Температура : ±1,0 °C. ЕО , CF, TDS : ±2% F. Тестер за качеството на водата е стенни дизайн за удобство на монтаж, експлоатация и обслужване.РН-метър, оборудван силиконово покритие, водоустойчив и пылезащитным по стандартите IP55.Мониторинг на качеството на водата оборудван композитным електрод BNC, смяна на електрода се случва лесно.Температурен тестер за качеството на водата е изработен от висококачествена ABS-метериала, е трайна употреба.

Декларирани характеристики

Measuring Range:
0.00~14.00PH Temperature