.

n/a Украса за Аквариум с Светящимся ефект, Изкуствен Корал Noctilucence за Аквариум, Фалшив Подводна Флора Пейзаж (Цвят: 2)

n/a Украса за Аквариум с Светящимся ефект, Изкуствен Корал Noctilucence за Аквариум, Фалшив Подводна Флора Пейзаж (Цвят: 2)

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Тип : Коралови бижутаРазмер на продукта : 14,2*4*14 виж Специален материал, не загрязняющий околната среда и не нанасяйки вреда на водни организми, може да осигури място за поставяне на нитрификации.Направете вашия аквариум е много по-интересно и да го превърне в красив воден пейзаж.Това е украса за вашия аквариум ще привлече вниманието на вашите риби, разкрасяване на вашият аквариум.Име на продукта : Украса Материал : силикагельспецификации : оранжево, бяло, синьо, зелено размери на продукта : 14,2*4 * 14 вижте Характеристиките на продукта : 1. Специален материал, не загрязняющий околната среда и не нанасяйки вреда на водни организми, може да осигури място за поставяне на нитрификации. Препоръчително е да се използват помпи за сърфиране, за да корали се носеха напред-назад.Направете вашия аквариум е много по-интересно и да го превърне в красив воден пейзаж.Това е украса за аквариум може да привлече вниманието на вашите риби, декорирате аквариум.Опаковъчен лист : 1 × Интериор за аквариум Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване. Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Моля, запознайте се с информацията предоставена стока.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики