.

priaolker Авто Видео 4Pin Авиационен удължителен кабел за Камера за задно виждане, ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ на Авто Камион С Ремарке Къмпинг Автобус Кемпер Резервен Монитор прев?

priaolker Авто Видео 4Pin Авиационен удължителен кабел за Камера за задно виждане, ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ на Авто Камион С Ремарке

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Удлинительный кабел за автомобилна видео В 12-24 vdc, защитен от атмосферни влияния, удароустойчив за използване на открито 100% екраниран, който предоставя отлична защита от електромагнитни и радиочестотни смущения.4-пинов авто авиационен видеокабель от мъжа към жената (3 м / 10 фута), предава видео и захранване по един единствен кабел. 10-крак видео удължителен кабел, който е съвместим с професионален монитор за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ / наблюдение с 4-пинов конектор, камера за обратно виждане, DVD-плеър, ТВ-трансмисия.Удлинительный кабел гръб на монитора на колата широко се използва в камиони / прицепах/ домове на колела / дълги превозни средства за свързване на система за помощ при паркиране, система за видеонаблюдение. "Вижте повече информация за продукта.Описание на продукта Размер : 3 M / 10 фута Характеристики : 1. Трансфер на видео сигнали в един единствен кабел. 4-пинов авиационен видеокабель от мъжа към жената (3 м /10 фута). Никелированные свещи за осигуряване на точно предаване на сигнали. 4,4-пинов водоустойчив кабел за захранване от мъжа към жената, е един кабел, както за хранене, така и за предаване на сигнала, допълнителен кабел за захранване не е необходимо. Авиационен захранващия кабел от мъжете за една жена е подходящ за система за наблюдение на камерите на леки автомобили, камиони, микробуси, автобуси, домове на колела, прицепах за коне и така нататък. Щепсела и да играе Технически характеристики на : Основният цвят : черен Име на продукта : Авиационна изход Тип конектор за електрически кабел : 4 P Жак между мъжете и жените Обща дължина : 3 м/10 метра Диаметър на вътрешната резба : M12, Материал : мед, PVC Помещение включва : 1x3 м 4-пинов авто видео авиационен удължител 【Гаранция без проблеми】 : Тук с нашия 90-дневна гаранция за връщане на пари при закупуване, връщане или замяна при всеки проблем с качеството.

Декларирани характеристики