.

uxcell 10 бр. Кръгла Алуминиева Распорная Колона 3,1x6x2 мм (IDxODxH) с цвят на Морска Вълна, за Дрона FPV Квадрокоптера Състезателни RC Мультироторов резервни Части за направи с?

uxcell 10 бр. Кръгла Алуминиева Распорная Колона 3,1x6x2 мм (IDxODxH) с цвят на Морска Вълна, за Дрона FPV Квадрокоптера

BGN 5.06

Сума
Налично за поръчка

[ФУНКЦИЯ] Конструкция директно кух цилиндър, ниско тегло, висока твърдост, устойчивост [Опция] Общият размер : 3,1x6x2 mm /0,12x0,24x0,08 инча (ID * OD * H). [ДОБРО качество] е Изработен от алуминиева сплав с гладка повърхност анодиране, устойчив на корозия и е трайна.Могат да издържат на катастрофа, не се огъва и не се чупи. [ПРИЛОЖЕНИЕ] може да се използва за свързването на прът, прът на теглича или на върха на колона, да играе ролята на съединителна или удлинительной ядки.Подходящ за радиоуправляемого самолета, FPV квадрокоптера, дрона, радиоуправляемого на камион, състезателни, квадроцикла, радиоуправляемой лодки, дънни платки, CNC, и т. [Съдържание на опаковката] 10 бр. x Кръгла алуминиева распорная колона. [ФУНКЦИЯ] Конструкция директно кух цилиндър, ниско тегло, висока твърдост, устойчивост. [Опция] Общият размер : 3,1x6x2 mm /0,12x0,24x0,08 инча (ID * OD * H). [ДОБРО качество] е Изработен от алуминиева сплав с гладка повърхност анодиране, устойчив на корозия и е трайна.Могат да издържат на катастрофа, не се огъва и не се чупи. [ПРИЛОЖЕНИЕ] може да се използва за свързването на прът, прът на теглича или на върха на колона, да играе ролята на съединителна или удлинительной ядки.Подходящ за радиоуправляемого самолета, FPV квадрокоптера, дрона, радиоуправляемого на камион, състезателни, квадроцикла, радиоуправляемой лодки, дънни платки, CNC, и т. [Съдържание на опаковката] 10 бр. x Кръгла алуминиева распорная колона.Материал : Алуминиева сплав.Повърхностно покритие : Анодирующая повърхност.Конструкция : Конструкцията е директно кух цилиндър.Характеристики : Лек, устойчив на корозия и издръжлив.Издържа на удари, не се огъва и не се чупи. Забележка : За да се увеличи силата се препоръчва да се избере винтове по-голяма дължина!.

Декларирани характеристики