.

Филтър за нокти, 6 W Тих Тенис на Прахосмукачката За Засмукване на Прах Инструмент За Почистване на Нокти Обзавеждане за Дизайн на Нокти Мощен Инструмент за Маникюр

Филтър за нокти, 6 W Тих Тенис на Прахосмукачката За Засмукване на Прах Инструмент За Почистване на Нокти Обзавеждане за Дизайн

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Вакуумна прахосмукачка за нокти всмукване на вентилатора : Устройство за събиране на прах за нокти за дизайн на ноктите се използва широко в процеса на грижа за ноктите, като полиране / маникюр/ дизайн нокти и т Филтър за прах за нокти може да помогне много в чистенето на ноктите.Вакуум вентилатор за нокти има висока очищающей лента, дълго време се използва без отопление.ЛЕСНА употреба : за ефективно събира ноктите, образувани по време на полиране, и предоставя на клиентите на чиста и комфортна обстановка.В комплекта на продукта е включена заменяеми и моющийся торба за прах за лесно използване.ЛИПСАТА на ШУМ : мощен и тих двигател с висока мощност на засмукване и липса на шум.Смукателния филтър за нокти поддържа чистота и ред на работното място. прахосмукачка за нокти лесен за работа инструмент за почистване на маникюр и педикюр лесен за използване.Прахосмукачка за отстраняване на прах С нокти, вентилатор за акрилни нокти : Домашен маникюр, машина за нокти-арт поддържа чистотата на масата, събира прах, която се образува при подпиливании или полиране на нокти.Филтър за прах за нокти ще ви осигури комфортен маникюр, обзавеждане за маникюрного машина за нокти-арт удобно и не се уморява при извършване на маникюр.ПРИЛОЖЕНИЕ : Широко се използва в процесите на грижа за ноктите, като полиране /маникюр/нийл-арт и т., се Използва в професионалните салони за красота и маникюрных работилници, но също така е възможно да се използва у дома. Ефективно събира гвоздеи, образувани по време на полиране, и предоставя на клиентите на чиста и комфортна обстановка. Мощен и тих мотор с висока мощност на засмукване и липса на шум. Широко се използва в процесите на грижа за ноктите, като полиране/ маникюр/нийл-арт и т. Използва се в професионалните салони за красота и маникюрных работилници, но също така е възможно да се използва у дома. В комплекта на продукта е включена заменяеми и моющийся торба за прах за лесно използване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Филтър за нокти Мощност на продукта : 6 W Скорост на вятъра на продукта : 4000 об/мин Характеристики на продукта : Използва се в различните процедури за грижа за ноктите, като пилинг/ маникюр/тампон за нокти / фототерапия кристални нокти и т. Той е лесен за управление и е един от основните инструменти за нокти-арт.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Nail Dust Collector
Product Power:
6W
Product Wind Speed:
4000rpm
Product Features:
It is used in various dusty nail care procedures, such as sanding/manicure/nail patch/phototherapy crystal nail, etc. It is easy to operate and is one of the essential tools for nail art.
Installation Method:
There must be a hole on the table with the size of the vacuum cleaner, and it will do as soon as it is placed. The operation is simple, and there is no protrusion, parallel to the tabletop.
Product Use:
Household, nail shop, etc.
Package List:
1 x Vacuum Cleaner:
1 x Isolation Net:
1 x Vacuum Cleaner Cover:
1 x Dust Bag: