.

luckxuan-Часова-Органайзер за грим, Козметични Кутия за съхранение на продукти за грижа за кожата, Маска за лице, Парфюми, Стойка за червило, Тенис на Тоалетка за Баня, Р?

luckxuan-Часова-Органайзер за грим, Козметични Кутия за съхранение на продукти за грижа за кожата, Маска за лице, Парфюми,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Многофункционално съхранение : можете да я поставите върху тоалетката кафе, работния плот, в хола, в банята и на други места.Това е добър избор за съхранение на козметика и малки предмети. Външен вид : външен дизайн, обикновен външен вид.Пазете цялата си козметика, бижута или аксесоари за коса чист, подреден и лесно да ги намерите. Материал : Общата рамка е изработена от пластмаса, а един дебел материал и гладки ръбове и няма да навредят на вашите ръце. Размер (инча) : XS : 10.99 * 8,66 * 5,51; L : 14.17 * 8,66 * 6,5, подходящ за всеки повод и за ежедневна употреба. Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, изпратете ни имейл и се свържете с нас.Ние ще ви помогнем да се справят с това. Многофункционално съхранение : можете да я поставите върху тоалетката кафе, работния плот, в хола, в банята и на други места.Това е добър избор за съхранение на козметика и малки предмети. Външен вид : външен дизайн, обикновен външен вид.Пазете цялата си козметика, бижута или аксесоари за коса чист, подреден и лесно да ги намерите. Материал : Общата рамка е изработена от пластмаса, а един дебел материал и гладки ръбове и няма да навредят на вашите ръце. Размер (инча) : XS : 10.99 * 8,66 * 5,51; L : 14.17 * 8,66 * 6,5, подходящ за всеки повод и за ежедневна употреба. Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, изпратете ни имейл и се свържете с нас.Ние ще ви помогнем да се справят с това.Дръжте нещата, организирани : отлична икономия на място за тоалетна масичка, шкафове за баня, спални, дрешник, тоалетна, маса, плот.Име на продукта : кутия за съхранение на козметика Материал изделия : смола, Цвят на продукта : 1 цвят, моля, обърнете се към изображението на продукта за разбиране Приложими сценарии : тоалетка, нощно шкафче, кабинет, спалня, баня, килер, кухня, офис, работна маса, етажерка, всеки работен плот и т. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете. Моля, потвърдете цвят, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Не използвайте твърди почистващи препарати за почистване на бижута, за да не се надраскат повърхността на продукта.

Декларирани характеристики