.

Ръкохватка С Foredom Струг с гъвкав Вал Набор от инструменти, за бърза смяна на Гъвкаво Вала Foredom за металообработващи машини Foredom, Быстросменный Патронник за бутам на ?

Ръкохватка С Foredom Струг с гъвкав Вал Набор от инструменти, за бърза смяна на Гъвкаво Вала Foredom за металообработващи

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Съвет е един от най-популярните и универсални накрайници тип патронник, широко използвани в различни области на приложение 【УДОБЕН И БЪРЗ】 быстросменный съвет дава възможност да се заменят аксесоари (боракс, длета, ножове, бормашини и т., с опашка) само с кратко прекъсване на работата и без използване на ключ-покровител или закрепване с гаечен ключ. 【ЛЕКОТА на ИЗПОЛЗВАНЕ】не е нужно Да използвате ключ chunkes, или габър, или гаечен ключ.Просто моментно прекъсване в работата си.Върху корпуса на върха има механизъм за изравняване.Това може да ви помогне да го отвори бързо и плавно. 【СПЕЦИАЛЕН】Този предмет също отличава с ниски вибрации и бавно изгаряне при работа. 【ПОДХОДЯЩ за】 шлифоване, пробиване, фрезоване и друг помощен употреба.Характеристики : 1. Изработен от висококачествен метален материал, гладка повърхност, е трайна употреба. Компактен и деликатен, ергономичен дизайн, го прави удобен за използване. С превключвател за бърза смяна позволява лесно да се промени аксесоари (като боракс, длета, тренировки и фрези). Тази част също се отличава с ниска вибрация и бавно изгаряне при работа. Широко се използват при обработка на бижута и занаяти, идеален за шлифоване, пробиване, фрезоване и друг помощен употреба. Чисто нов и високо качество. Върху корпуса на върха има механизъм за изравняване.Това може да ви помогне да го отвори бързо и плавно.Параметри : съдържание на Пакета : 100% абсолютно новия Материал : Метал Цвят : както е показано на снимката Дължина : прибл. 16,8 см / 6,6 инча Осъществяване Списък : 1 * Съвет.

Декларирани характеристики