.

Operitacx 7 бр. Вятърна партия, на ръкавите във формата на Цвете Сливи, Метална Капачка, Шлицевой Съвет, Набор от Дюзи, Звездообразный Набор от Дюзи, Шлицевой Набор от Дюз?

Operitacx 7 бр. Вятърна партия, на ръкавите във формата на Цвете Сливи, Метална Капачка, Шлицевой Съвет, Набор от Дюзи, Звездообразный

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

хром-ванадиевая стоманаМетална розетка във вид на звезда-Изход е незаменим инструмент за вашия автомобил, мотоциклет, велосипеди под наем, оборудване за трева, електрически уреди, механизми. Стоманена вътрешна розетка-Продуктът е с опростен дизайн, но е много полезно и практично.Дюза за под наем " -отлично качество на изработка ще ви осигури отличен опит за използване.Наставка-полира Повърхността, така че тя няма да навреди на ръцете, тя е много безопасен за използване.Битове за защита от отваряне-изработена от материал, предназначен за времето и използването.В комплекта са включени 7 x гнезда Характеристики - Цвят : син и сребрист цвят. - Материал : гнездо за длета от хром-ванадиевой стомана. - Размер : 21,00 X11,00 X4,50 см/8,25 X4,32 X1,77 см звездообразная изход. - Продуктът притежава семпъл дизайн, но много съдържателна и практичном стомана E-метафорично гнездото. - Тази наставка е много лесен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство в комплекта бита star. - Полира повърхността, така че тя няма да навреди на ръцете, използване на набор от бита е много сигурно. - Перфектно качество на изработката, ще ви осигури отличен опит за използване на външен набор от контакти. - Изработен от материали с отлично качество, здрав и безопасен за продължителна употреба на набор от шестоъгълни дюзи.набор от звездчатых дюзи Информация за продукти, Определени звездчатых дюзи търсите професионален, но в същото време дюза?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата професионална дюза за под наем " трябва да отговарят на вашите нужди.Стоманена динамометричен патрон - това е един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани характеристики