.

Играчки с Протекающим Храна, Топка За Бавно Хранене на Котки, Аксесоари За Дресура на домашни любимци, Играчки Топка-Неваляшка, Играчки За Лакомства Коте, Играчка З?

Играчки с Протекающим Храна, Топка За Бавно Хранене на Котки, Аксесоари За Дресура на домашни любимци, Играчки Топка-Неваляшка,

BGN 20.47

Сума
Налично за поръчка

【Уникален дизайн】 Това е многофункционална играчка за котки, който съчетава в себе си много ползи от други играчки за коткиГорната топка привлича към играта на домашни любимци.Прозрачна обвивка и отвори за многократен, домашни животни могат да видят и помиришат храна вътре, което лесно привлича вниманието на домашни любимци и повишава интереса към играта. 【Материал премиум-клас】 Играчката е направена от висококачествен материал ABS и PC, е безопасна, нетоксична, устойчиви на укусам, с гладка повърхност, трайна, устойчива на укусам и има добър вкус.Тази играчка е подходяща за котки от всички възрасти.В нея може да се играе на закрито и на открито, както и с много котки.Подходящ за домашни котки / кучета. 【Лесна за използване на ясла за стимулиране на домашни любимци】 Извадете играчка от опаковката, поставете пластмасова пръчка в капака и след това котката може да започнете да играете.Този вид играчки спомагат за повишаване на IQ котка и да се отървете от скуката по време на игра.Дори ако собственика не е вкъщи, котката няма да надраскат мебели или дрехи. 【Бавно хранене за опазване на здравето на】 Регулиране на размера на отворите за подаване на храна 1-2 в зависимост от вашите нужди, контролирайте скоростта на изтичане на храна, която подобрява храносмилането. 【Идеалната интерактивна играчка】 На котката трябва да се разбере, как да се сдобием с храна, за да стане по-умен.Интерактивна играчка-неваляшка за кучета и котки с многофункционални характеристики може да се развие и поддържа гъвкавост котешки тялото.Като най-добрият избор за различни празнични дарове, като Коледа, Нова година и рождените дни на домашни любимци.

Декларирани характеристики