.

SZKOKUHO 17 Опаковки Трайни Дъвчащи Играчки за малки Кученца, Набор от Играчки за малки Кученца, Топка За никнене на млечни Зъби, Играчки за Щенячьей Въжета, Играчки за Т?

SZKOKUHO 17 Опаковки Трайни Дъвчащи Играчки за малки Кученца, Набор от Играчки за малки Кученца, Топка За никнене на млечни

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Видове играчки—17 опаковки】 В това число : Играчки за теглене куче, играчки за куче с топка, играчка за кучета с пръстен, играчки за куче с въже, играчки за кучета с коститеРазмер за кученца и малки кучета, кучета с тегло по-малко от 22 кг, като на пудел, чихуахуа, померан, и т., Но не се препоръчва за кучета с остри зъби, не е позволено сбиване между две или повече кучета. 【Сигурен и здрав калъф за домашни любимци】 е Изработен от висококачествен TPR и мек памук, издръжливи и устойчиви на укусам, лесен за почистване. 【Добър помощник за здравето на зъбите】 Помага за почистване и за треньор на зъбите на домашните животни, за поддържане на здравето на зъбите и подобряване на развитието на челюстните мускули на кучето. 【Теребите, подбрасывайте, вземете и дъвчете играчки】Тези играчки могат да се забавляват, да се насладите на уединение, когато ви няма у дома е също така всички необходими пособия за дресура, за да любители на кучета биха могли да играят с домашни кучета и треньора им ловкост. 【Внимание】 Цветове могат да се различават, цвят случайна доставка.В някои играчки има свирки, моля, бъдете по-внимателни, когато те играят в играчки и не позволявайте на кучето си да поглъщат тези играчки, просто не забравяйте да изхвърлите повредени играчки.Марка : SZKOKUHO.Материал : TPR и памук. Размер : За повече информация, моля вижте снимките.Ценен набор : най-Добрият подаръчен комплект за вашето кученце.Отговаря на различни изисквания към кучетата.Любими играчки кучета за играта на преследване от тях не боли зъби.Малки звънчета могат да издават звук, за да привлече интереса им към играта.Чудесен начин да се промени за лошо поведение при кусании, например, хапят обувки и мебели.

Декларирани характеристики