.

Кофа за боклук ABECEL, Мини Десктоп Кошчето за боклук С Притискателния Еластична капак, Двухслойное кофа за Боклук (Цвят: розов)

Кофа за боклук ABECEL, Мини Десктоп Кошчето за боклук С Притискателния Еластична капак, Двухслойное кофа за Боклук (Цвят:

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци ● Плавни линии ще усилят вашата визуална наслада. ● Просто натиснете бутона на капака, за да отворите и затворите. ● Не се притеснявайте за това, че е палав кучета или други домашни животни переберутся през кофата за боклук. ● Пластмасова вътрешна кофа лесно да се отстранява за обзавеждане премахване на боклук и почистване. ▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци. ● Плавни линии ще усилят вашата визуална наслада. ● Просто натиснете бутона на капака, за да отворите и затворите. ● Не се притеснявайте за това, че е палав кучета или други домашни животни переберутся през кофата за боклук. ● Пластмасова вътрешна кофа лесно да се отстранява за обзавеждане премахване на боклук и почистване.Функция за съхранение, начин на отваряне и затваряне на кофи, тип накрайник за управляваща щанга, структура wood PP.

Декларирани характеристики