.

SOLUSTRE 2 елемента 60 Проекторный Екран Вътрешен Проекторный Екран Pantalla Външен Екран Кинопроекторный Екран Портативен Проекторный Екран Външен Проекторный Екран Офи?

SOLUSTRE 2 елемента 60 Проекторный Екран Вътрешен Проекторный Екран Pantalla Външен Екран Кинопроекторный Екран Портативен

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

На екрана на проектора : Изработен е от полиестер материал, нежна и копринена, с добра еластичност, подсилени и Аксесоари за срещи : Подходящ за домашно кино, игри, караоке, развлечения и друга употреба.Екран за проектор за домашно : на Екрана на проектора са подсилени черни ръбове, окабеляване плътна и единни, красива и изключително практични.Екран за театрални на проектора : Метални скоби с дупки по цялата обиколка, без перфорация, са лесни за инсталиране, са силни и трайни.Екран за проектор за къмпинг : Вие можете да подадете график на вашата фирма и данни в офиса, като споделя снимки от пътуванията със семейството си.На екрана на проектора : Изработен е от полиестер материал, нежна и копринена, с добра еластичност, подсилени и. Аксесоари за срещи : Подходящ за домашно кино, игри, караоке, развлечения и друга употреба.Екран за проектор за домашно : на Екрана на проектора са подсилени черни ръбове, окабеляване плътна и единни, красива и изключително практични.Екран за театрални на проектора : Метални скоби с дупки по цялата обиколка, без перфорация, са лесни за инсталиране, са силни и трайни.Екран за проектор за къмпинг : Вие можете да подадете график на вашата фирма и данни в офиса, като споделя снимки от пътуванията със семейството си.Списък на опаковки 2 x екран за проектор Характеристики -Цвят : бял екран, проектор със защита от гънки -Материал : полиестер екран офис проектор -Размер : 132,00 X75,00 X2,50 см; / 51,88 X29,48 X0 преносим екран за проектор. - На екрана на проектора са подсилени черни ръбове, окабеляване плътна и единни, красив и практичен външен киноэкран в комплект с прожектор. - Здрава, устойчива на износване, висока носеща способност, екран кинопроектора лесно да се деформира и да се счупят. - Метални катарами с дупки по цялата обиколка, не пропускат удари, лесни за инсталиране, здрав и издръжлив екран за проектор за партита. - Не е подходящ за използване в помещения, като например система за домашно кино, учебни заведения, презентации, лекции, офиси, класни стаи или игри , но и за използване на открито с екран, проектор. - Изработена от полиестер материал, нежна и копринена, с добра еластичност, подсилени и здрав сгъваем екран за проектор.Описание на продукта Черен плат Фина работа, осигурява практичност. проекционная плат Този сгъваем екран за проектор е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.

Декларирани характеристики