.

Железни ивици на Деня на майката, стикери с надпис Мама Гали за дрехи, Страхотни апликации за мама, Железни топлотехника за Тениски, Сладки розови железни етикети з?

Железни ивици на Деня на майката, стикери с надпис Мама Гали за дрехи, Страхотни апликации за мама, Железни топлотехника за

BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

Жар : Екологично чист плат premium с висока еластичност, висока устойчивост на износване, здраво залепен към облеклото си, може да се пере в машина, но не могат да бъдат измити с топла вода в продължение на 24 часаИзборът на подарък със собствените си ръце : Бъдете страхотно и смислен подарък, подходящ за подарък за Деня на майката, подарък за Деня на благодарността, подарък за коледа, подарък за Нова година, подарък за рожден ден, декорация със собствените си ръце и така нататък.Начин на приложение : Нанесете с помощта на термопереноса или битови ютия (не използвайте парна ютия).Ключът към перфектната снимка е докосването с достатъчно натиск и равномерно отопление, ъгли трябва да се повтаря няколко пъти, за да се предотврати образуването на окантовок, моля, махнете PET-фолио веднага след приключване.Многоцелеви : може да се използва за декорация или ремонт на якета, тениски, дънки, чанти, жилетки, шапки, раници, дрехи, пердета, възглавници, шал и т. Свободен обмен Купуват уверено с помощта на свободен ОБМЕН.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.За домакински ютии или теплопередающей машини. Гладене подложка 2. Електрически ютии (не използвайте парна ютия) 3. Разделете хартиени аксесоари : 1. Гладене мат платформа. Поставете дрехи дъска за гладене. Шаблон за позицията, за която искате да вмъкнете. Изключете подаването на пара, температурата на 130-150 градуса.10-15 секунди взбивайте. Веднага свалям мембрана. Ако гладене на дрехи не е изпълнена, повторете стъпка 5. Поздравления за завършването на модел.

Декларирани характеристики