.

Пришейте Лента с куки и Вериги с Ширина 3/4 инча, Закопчалка от Неклеящейся Найлонов плат за Шиене на Дрехи за Изработване, Фиксирующую Възглавници, Магическа Шевна ?

Пришейте Лента с куки и Вериги с Ширина 3/4 инча, Закопчалка от Неклеящейся Найлонов плат за Шиене на Дрехи за Изработване,

BGN 6.40

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 Шевни висококачествен найлон с куки и примки, изработени от устойчив найлон и полиестер, износоустойчиви, притежават силна задръжте способност, високо напрежениеПлат лента за фиксиране и могат да се перат и използват отново няколко пъти.Дизайн на шиене приет, а крепежный каишка твърда, отколкото лигав крючковый каишка. 【Лесна употреба】 Тежкотоварни ленти с куки и вериги с ширина 2 см. може да се затвори прекалено много пъти, те са износоустойчиви и еластични, а връзката може да се отпуснете и отново да се затвори, ако е необходимо.Можете да отрежете шевни куки и примки до необходимата дължина, а след това да шият или да нокти ноктите в желаната позиция.Идеален за смяна на копчета, ципове и ключалки. 【Широко се използва】 Пришивная лента с кука и линия с ширина 3/4 инча може да се използва за обвързване и за определяне на тъканите с помощта на шиене.Вшитый кука и контур, подходящ за използване в дома, в офиса, училище и работилница.Широко се прилага в шиене, домашен рукоделии, облекло, обувки и така нататък.много е подходящ за дрехи, мека мебел, раници, шапки, обувки, завеси, щори и занаяти собствените си ръце. 【Разнообразие от възможности】 Нашата шевна магията на разположение в различни ярки и модни цветове и дължини, за да отговори на повечето изисквания. 【Пакетът включва】 Тази лента, не е самозалепваща, не разполага с лепило на гърба и не е самозалепващо.Нашият траен каишка с линия-на една кука ширина 20 мм. комплектът включва : 1 преобръщане на куката и 1 рулонная линия, само на 2 ролка.По време на употреба може да се реже, намачкани на различна дължина, колкото е необходимо. 【Материал】 Шевни висококачествен найлон с куки и примки, изработени от устойчив найлон и полиестер, износоустойчиви, притежават силна задръжте способност, високо напрежение.Плат лента за фиксиране и могат да се перат и използват отново няколко пъти.Дизайн на шиене приет, а крепежный каишка твърда, отколкото лигав крючковый каишка. 【Лесна употреба】 Тежкотоварни ленти с куки и вериги с ширина 2 см. може да се затвори прекалено много пъти, те са износоустойчиви и еластични, а връзката може да се отпуснете и отново да се затвори, ако е необходимо.Можете да отрежете шевни куки и примки до необходимата дължина, а след това да шият или да нокти ноктите в желаната позиция.Идеален за смяна на копчета, ципове и ключалки.

Декларирани характеристики