.

Осетинские Къса Къдрава Коса За Удължаване, Навити Къдря, Навързани в Опашката на съвсем малък, за Черни жени, 14 инча, Омбре, Кафяв, Блондинистый, За Удължаване на Ко?

Осетинские Къса Къдрава Коса За Удължаване, Навити Къдря, Навързани в Опашката на съвсем малък, за Черни жени, 14 инча, Омбре,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?1 【Oseti подчертава дизайн удължаване на cauda equina на съвсем малък】 За разлика от обикновения перука с опашка на кон, това е кратко удължаване на cauda equina на съвсем малък е уникална спирала къдрици цвят омбре, атрактивни и изискани.Най-ярките моменти ще ви помогне да се открояват в тълпата, а също и ще ви даде нов симпатичен визуално преживяване. 【На младостта и жизнеността Къдрава опашка 】 Това удължаване на коса във формата на кудрявого на опашката, произведени от леки и висококачествени синтетични влакна.Пухкави и закръглени, които се използват за придаване на плътност и дължина и обемното, еластичен и здрав вид на опашката. 【Опашка за удължаване на косата с превъртането swirls】 перука свободно плетене на "конска опашка" с завязками е добра пропускливост на въздуха, приятен за кожата, мека, лека и има естествен вид на косата.Магията на конска опашка, което заслужавате, е, че той може да ви направи по-красива и привлекателна. 【Лесно за носене】 Общите опашки за удължаване на косата с завязками - това спестяващ време и лесен избор на прически с огромен шик.Тъй като този перука с опашка на кон е оборудван с 2 пити и един еластичен регулируем шнурком, лесно се облича и да стреля, и за минута можете да създадете нова прическа. 【Е подходяща за различни случаи】Удължаване на коса за "опашка" също е класическата прическа, и то толкова универсално.Можете да го носите множество начини за всякакъв повод.Например, Хелоуин, концерти, модни ревюта, тематични партита, сватби и довиждане. ?Информация за продукта? ? Руса коса, обвързани в опашката на съвсем малък за черни жени, синтетичен кратък вълнообразни скоба за cauda equina в шиньоне - нов опит Осети.Надяваме се да предложим разнообразие от Прически по-голям брой жени, които се стремят към Красотата. ?Тип коса : Къдрава дантела опашката разширение за жени ?материал на косата : висококачествен синтетичен огнеупорни ?влакна дължина на косата : 14 инча(ръчно измерване) ?коса тегло : 120 грама(прибл.) ?Цвят на косата : Т4/30#(омбре подчертае) ?коса количество : 1 бр ?пакет : 1 X 14 инча къдрава омбре blond дантела опашка перука + безплатен подарък ?как да се облича с къдрава опашка разширяване на?? 1 : Съберете косата си в завой или кифла. 2 : Съберете косата на кок в подходящо положение. 3 : Затегнете дантела на необходимото ниво, за да заключва косата, можете да използвате фиби за коса, за да се избегне цъфтят или напрежение.

Декларирани характеристики