.

Lvyeer 3 Опаковки Кърпа Превръзка на главата с завязками за жени Превръзка на главата с Закручивающимся възел тъканни ленти на главата за жени И момичета, с превръзки ?

Lvyeer 3 Опаковки Кърпа Превръзка на главата с завязками за жени Превръзка на главата с Закручивающимся възел тъканни ленти

BGN 6.79

Сума
Налично за поръчка

❤️ На помещение включва : превръзка на главата от 3 теми с различни цветове : черно, бяло, червено ❤️ ДОБЪР материал | : Нашите дамски колела, изработени от висококачествени материи и еластични пластмасови ободков, колела за коса могат да бъдат свободно участък, удобно да ги носят, те не увреждат косата и не е лесно да се плъзне.За да ви е удобно и красиво да се носят през целия ден. ❤️ Красива превръзка на главата с възел кърпа - идеалният женски аксесоар за коса у дома, на работа, при пътуване, на концерти, както и за специални поводи и грим. ❤️ Специално подбрани за вас най-красиви цветове, можете да изберете лента за коса различни цветове, в зависимост от вашите дрехи, за да изглежда по-модерен, нежно и мило. ❤️ Служба удовлетвореност : Ако по някаква причина сте недоволни от някаква нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-бързо и ефективно да реши проблемите си да ви удовлетвори.Lvyeer 3 Опаковки Кърпа Превръзка на главата с завязками за жени превръзка на главата с закручивающимся възел тъканни ленти на главата за жените превръзка на главата за момичета.

Декларирани характеристики