.

Стенно Огледало за грим Ovente 6,8 с подсветка, 1X и 10-Кратна Лупа, Регулируема Двустранен Кръг led, Сгъваем и сгъваема дръжка, Компактен и безжично, захранвани от батерия, ?

Стенно Огледало за грим Ovente 6,8 с подсветка, 1X и 10-Кратна Лупа, Регулируема Двустранен Кръг led, Сгъваем и сгъваема

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Пространство за преглед е 52-инча, двустранно и 10-кратно увеличение - това е луксозно с двустранно огледало чрез завъртане на 360 ° е 1x и 10-кратно увеличение. 1x (изглед анфас) и 10x (за да се види всеки детайл от близо). 13" удължителен кабел от стената с множествена бял led пръстен - трайни и енергийно ефективни крушки, имитиращи естествено дневно осветление.Изтеглящи лоста за ваше удобство.Вдлъбната леща – създава посока на увеличение.За да се получи ясен, неискаженного преглед погледнете в огледалото на разстояние 4,2 инча или по-близо. (Вижте Ръководство за рекомендуемому максимално разстоянието). Захранва от 4 батерии тип ААА-Работи като безжична, като използвате само батерии (в комплекта не са включени).Завъртете и издърпайте, за да свали предната част на огледала и отворете отделението отделение.ЛИПСАТА на ИЗКРИВЯВАНИЯ – Лошо изработени огледала обикновено имат формата на размисъл или малки разминавания, които наистина са от значение.С това огледало ще се гарантира, че отражението, което виждате, отговаря точно реалния живот.Никакви изкривявания като цяло.ПЛЪЗГАЩА СКОБА – Това огледало е идеален за тези, които имат малко място на тоалетката масичката. То е снабдено с подвижни група, която може плавно да предложи.След като сте готови, можете да сгънете ръката си и отново я притискат към стената. Пространство за преглед е 5.2-инча, двустранно и 10-кратно увеличение - това е луксозно с двустранно огледало чрез завъртане на 360 ° е 1x и 10-кратно увеличение. 1x (изглед анфас) и 10x (за да се види всеки детайл от близо). 13" удължителен кабел от стената с множествена бял led пръстен - трайни и енергийно ефективни крушки, имитиращи естествено дневно осветление.Изтеглящи лоста за ваше удобство.Вдлъбната леща – създава посока на увеличение.За да се получи ясен, неискаженного преглед погледнете в огледалото на разстояние 4,2 инча или по-близо. (Вижте Ръководство за рекомендуемому максимално разстоянието). Захранва от 4 батерии тип ААА-Работи като безжична, като използвате само батерии (в комплекта не са включени).Завъртете и издърпайте, за да свали предната част на огледала и отворете отделението отделение.ЛИПСАТА на ИЗКРИВЯВАНИЯ – Лошо изработени огледала обикновено имат формата на размисъл или малки разминавания, които наистина са от значение.С това огледало ще се гарантира, че отражението, което виждате, отговаря точно реалния живот.Никакви изкривявания като цяло.ПЛЪЗГАЩА СКОБА – Това огледало е идеален за тези, които имат малко място на тоалетката масичката. То е снабдено с подвижни група, която може плавно да предложи.

Декларирани характеристики