.

iQIHAN Сверхпрочная монтажна лента от Стиропор, Двустранен лента Автомобили, Тънка Залепваща Водоустойчива Лента от Пяна за Автомобилни външни led ленти за домашния о?

iQIHAN Сверхпрочная монтажна лента от Стиропор, Двустранен лента Автомобили, Тънка Залепваща Водоустойчива Лента от Пяна за

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Тежкотоварни двустранен лента】 Здрава двустранна монтажна лента, дължина 33 фута / 10 м, ширина 0,39 инча / 10 мм, дебелина 0,025 инча /0,64 мм Издръжливост : 90 паунда на инч в надлъжна посокаТой е изработен от акрилна пяна, е идеален за инсталиране на автомобилни led, рамки за снимки, винил, tarps за оранжерии, учебни материали, плакати и рамки за картини. 【Термостойкая лента】 Пенопластовая лента е изработена от вязкоупругой акрилна пяна, тя може да издържа на високи температури, обхват на работната температура (℃) : от -30 до 120, показва стабилна адгезионную трайност, дори при високи и ниски температури. например, тя няма да падне, ако я прикачите към прозореца на колата през лятото. 【Водоустойчив тиксо】 В самозалепваща лента се използва сгъстена пяна за изолация на водни изпарения, подходяща за повечето повърхности, включително и за монтаж на открито или във влажни райони.Моля, при монтажа се уверете, че опорната повърхност е суха, чиста и без масло, така че лентата е било добре защитени от вода и влага. 【Гъвкава сверхпрочная лента】 Двустранна залепваща лента е предназначена за защита от усукване, тази поролоновая лентата е лесен за инсталиране, просто махнете лентата и я залепете към повърхността на обекта. това, което прави процеса на инсталация е бързо и лесно. 【Многофункционална монтажна лента】 Многофункционална монтажна лента с удобната пяна от двете страни, лентата на перфектния размер за led украса или декорация на превозното средство.Подходящ за много случаи осигурява адхезия към различни повърхности, включително и светодиодна лента, корнизи, модерните врати, корнизи от двете страни на купето, въртящи се на лентата с ABS и PVC перваза, джанти, шильдик и декоративна летвата за автомобили. i QIHAN - световна марка, която вече много години се продава двупосочна лента.Ние упражняваме строг контрол на качеството, за да предоставим на нашите клиенти двупосочна лента с високи разходи.Двустранна залепваща лента Сверхпрочная монтажна лента. ● Дебел тип с по-висока адгезионной издръжливост. ● Притежава висока степен на гъвкавост и отлична податливостью при опъване. ● Отлична устойчивост на атмосферни влияния, устойчивост и устойчивост на топлина. ● Той притежава отлична устойчивост на вода и, както може да се очаква, има ефект запечатване. ● Отклеивается без остатък и без лепило.

Декларирани характеристики