.

200 бр. пури в ограничени бройки стикери за scrapbooking, включително 80 бр. стикери за ненужни списания и 120 пури в ограничени бройки за еднократна употреба, опаковки от кра?

200 бр. пури в ограничени бройки стикери за scrapbooking, включително 80 бр. стикери за ненужни списания и 120 пури в ограничени

BGN 4.43

Сума
Налично за поръчка

【Набор от консумативи за scrapbooking 】 - 200 броя винтажной хартия и етикети, за да scrapbooking, включително 2 опаковъчни материали в различни стилове, 80 броя стикери за ненужни списания и 120 парчета винтажной крафт-хартия Ephemera Pack (без ЛЕПИЛО)Достатъчно, за да отговарят на вашите различни нужди в процеса или да споделите със семейството и приятелите си. 【Лесна употреба】 - Тези красиви стикери за водене на дневник се предлагат в най-различни форми, повечето от които са защитното фолио на гърба, която може лесно да прикрепите или премахнете, просто разкъсвана от нея.Някои материали, които не са лепкави и се нуждаят от приклеивании лепило. 【Отлични удобства за водене на дневник】 - Тези годината на реколтата, за да проверите за scrapbooking са изработени от висококачествени материали, имат ясна печат, трайни и не изчезват.Те могат да се прилагат върху всяка суха, чиста и гладка повърхност.Те са идеални за декорация на албуми, албуми ненужни списания, преносими компютри, поздравителни картички, ежедневников, тетрадки книги, чаши и подаръци кутии, за да направите вашия продукт по-ярки. 【- Добри занаяти собствените си ръце,】 - Можете да използвате тези авторски стикери в различни цветове и стилове за вземане на занаяти.Можете да използвате тези етикети, за водене на дневник, за да украсят своя тетрадка, тетрадка, картичка с пожелания, бутилка с вода, дневник или телефон, можете дори да ги залепят върху прозореца или стената, те са полезни инструменти за самостоятелно приготвяне и ще направи всекидневния живот по-забавно. 【Правилния размер】- Набор от стикери за ретро-проектант на повече от 11*15*1 см/5.4 инч, който е с подходящ размер за залепване на хартия за писма, тетрадка и албум за албуми, а също така и богат комплект на доставката в комбинация с 80 стикери от хартия washi и 120 листа хартия за рисуване. 【Набор от консумативи за scrapbooking 】 - 200 броя винтажной хартия и етикети, за да scrapbooking, включително 2 опаковъчни материали в различни стилове, 80 броя стикери за ненужни списания и 120 парчета винтажной крафт-хартия Ephemera Pack (без ЛЕПИЛО).Достатъчно, за да отговарят на вашите различни нужди в процеса или да споделите със семейството и приятелите си. 【Лесна употреба】 - Тези красиви стикери за водене на дневник се предлагат в най-различни форми, повечето от които са защитното фолио на гърба, която може лесно да прикрепите или премахнете, просто разкъсвана от нея.

Декларирани характеристики

200pcs/pack 40 patterns washi stickers, 2 pcs each, 80 pcs in total src=https:
//images-na.ssl-images-/images/G/01/x-locale/common/grey-pixel.gif class=a-spacing-base a-lazy-loaded data-src=https